Original topic:

Netflix

(Topic created on: 01-30-2022 02:42 AM)
626 Views
YyusuF
Active Level 3
Options
Galaxy S

Şimdi netflix de full HD yazıyor. 

Benim telefon 1080 den fazla destekliyor ama hep 1080 izleyebiliyorum 
2 k 4k izleyemiyorsam Olmadı 2k 4k indireyim 
Bu sorunu nasıl hallede bilirim

image

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Hhamsi
Active Level 4
Galaxy S
Merhabalar, sizin yazınızı okuyunca ben de uzun zamandır yaşadığım bu "sorun"un nedenini öğrenmek istedim ve netflixe yazdım. Fakat bu bir sorundan ziyade netflixin politikasıymış. Full hd kalitesinden sonra 2k ya da başka bir kalite seçeneği yok sadece 4k var. Yani eğer full hdden daha yüksek kalitede izlemek istiyorsanız cihazınızın 4k yı desteklemesi gerekir ve 4k yı destekleyen çok az mobil cihaz var. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

View solution in context

Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bu tamamen netflix ile ilgili bir durumdur. Netflix ile görüserek cihazim 3200 × 1440 cözünurlugünü destekliyor, netflix paketimde 4k destekli ancak maksimum oynatma secenegi neden full hd diye netflix tarafina sorman gerekir.

View solution in context

6 Comments
Çaydanlık
Active Level 5
Galaxy S

Öncelikle bu gibi durumları model kodu olmadan yazarsanız tam bilgi alamazsınız.

Eğer telefonunuz 1440 destekliyorsa izleyebilirsiniz. Desteklediği halde izleyemiyosanız bu internetinizden kaynaklı olabilir ya da uygulamadan kaynaklı olabilir. Önce internetinizi kontrol etmenizi sonra düzelmezse uygulama yöneticisiyle görüşmenizi tavsiye ederim

Solution
Hhamsi
Active Level 4
Galaxy S
Merhabalar, sizin yazınızı okuyunca ben de uzun zamandır yaşadığım bu "sorun"un nedenini öğrenmek istedim ve netflixe yazdım. Fakat bu bir sorundan ziyade netflixin politikasıymış. Full hd kalitesinden sonra 2k ya da başka bir kalite seçeneği yok sadece 4k var. Yani eğer full hdden daha yüksek kalitede izlemek istiyorsanız cihazınızın 4k yı desteklemesi gerekir ve 4k yı destekleyen çok az mobil cihaz var. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
YyusuF
Active Level 3
Galaxy S
Öncelikle 3 tane fotoğraf attım ekran çözünürlüğü 3. Fotoğraf ta mevcut

Kullandığım telefon Samsung galaxy s21 ultra

Eğer internetim kötüyse İNDİREYİM film yada diziyi
0 Likes
Hhamsi
Active Level 4
Galaxy S
Sorun internetle ilgili değil netflixin politikası maalesef full hd izlemek zorundayız.
YyusuF
Active Level 3
Galaxy S
4k izleye biliyorum ama kiScreenshot_20220130-023923_Settings.jpg
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bu tamamen netflix ile ilgili bir durumdur. Netflix ile görüserek cihazim 3200 × 1440 cözünurlugünü destekliyor, netflix paketimde 4k destekli ancak maksimum oynatma secenegi neden full hd diye netflix tarafina sorman gerekir.