cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden ??

(Topic created on: 3 weeks ago)
209 Views
CGRZBN
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Bu güncellene politikası neden böyle anlamıyorum. Apple ios 18'i daha iphone 16 çıkmadan önce 6 yıllık cihazları dahil güncelleme alacak tüm cihazlarına dağıttı. En son iphone 16 serisi yeni sürümle yani ios 18'le birlikte çıkış yaptı. Samsunga gelince yok önce S25 serisi oneui 7 ile birlikte çıkacak. Sonra aynı ay (şubat) içerisinde inşallah S24 serisi alacak sonra olursa şubat yada en geç mart bitene kadar S23, S22, S21 serileri falan alacak nisana kadarda A serileri falanda inşallah almış olacak. Beta süreçlerini falanda göz önüne alırsak bi güncellemeyi en az 6 ay beklemiş oluyoruz. Biz kullanıcı olarak sadece ürün değil hizmette satın alıyoruz. En azından güncellemeyi alacak tüm S serisi telefonlara aynı apple gibi yeni cihazın tanıtılmasını beklemeden yada tanıtıldığı gün güncellemenin dağıtılması lazım diye düşünüyorum. Bi güncelleme için kullanıcılar bu kadar bekletilmemeli. 

11 Comments
OneUI_7
Expert Level 2
Galaxy S
Androidde öyle bir sistem yok tüm cihazlara aynı anda verilmiyor
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Tüm cihazlar olmasa bile güncelleme alacak tüm S serilerine dağıtılabilir en azından. S serisinden bahsediyoruz. Ona da yapılabilsin
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Zaten tum cihazlara ayni anda verilmeli gibi bir iddia one surulmemis.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Zaten bu iddianın öne sürülmemesini güncelleme politikasının şu anki gibi olmasını eleştiriyorum ya ben. Ha sen diyosan ben hizmetin böyle olduğunu bile bile satın aldığım için benlik sorun yok ona bişey diyemem
0 Likes
OneUI_7
Expert Level 2
Galaxy S
Öyle durum olsa yine yapmazlar Samsung güncelleme konusunda berbat
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Maalesef. Ama işin ironik tarafı o zaman 7 yıllık güncellene sözünün hiçbir anlamı kalmıyor.
OneUI_7
Expert Level 2
Galaxy S
👍
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
İki ayrı markadan bahsediyoruz farklı planları var samsungun Bixby bile türkçe çıkarmamasından anlamak lazım yani pekte umurlarında değiliz açıkcası onların he güncelleme elbet bir şekilde geliyo pekte sorun görmüyorum ben ama güncellemeye kafa takmak çok saçma. Apple daha çok müşteri deneyimi satarken samsung teknolojiyi daha uluşıkabilir hale getiriyo, android bir sistemde yazılım geliştirmek ve bunu stabil olarak ayarlamak cidden çok zor
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Söylediklerinin hepsinin farkındayım ve bir ikisi dışında çoğuna katılıyorum. Ama bence en azından güncellemeyi vereceği tüm S serisi cihazlar için bu dediğim şeyi yapabilir. Çünkü bu cihazlar amiral gemisi ve geliştirdiğin yazılım en stabil zaten bu cihazlarda çalışır. Ve kullanıcılar bu cihazlara ekstra ücretler ödüyolar. En azından onlara dediğim şekilde dağıt. Diğerlerine yine parça parça zamana yayarak verirsin.