corpsefree35
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-21-2021 12:37 AM in
Galaxy S
Sayın moderatör turkuaz bana vermiş olduğunuz cevap niteliğinde görülen yazınıza istinaden yazıyorum. Maalesef yazınızın altına veya konu altına yazamadım. Sebebi ise aşikar müdahale edemedim. Yeniden konu açtım. Şimdi sizin verdiğiniz cevap resimde var. Fakat çözüm oluşturmuyor. Bende sizin ceaba göre bir resimle anlatım yaptım dediğiniz ayarın olmadığına dair.

Güncellemeden sonra yani 11 güncellemesinden sonra 4.5 g veya 3g müdahaleside yapılamıyor zaten. Burada sadece 4.5 g yi açıp kapatmaya izin veriliyor. Volt e yi açıp kapatmaya izin veriliyor. Ve sizin de konuya vakıf olabilmeniz için konunun başındaki ilk yorum yaptığınız yere giderek paylaşımlarımı dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum. Bunun için telefon uygulaması telefon tarafından güncelleme sonrası desteklenmiyor. Sadece duo ya izin veriliyor ve buda İnternetsiz kullanılmıyor. Dediğiniz ve bir çok çözüm defalarca denendi şayet yardımcı olmak isterseniz müsait olunca smart tutor ile beni arayarak bağlanmanızı ve ne anlatmaya çalıştığımı kendiniz görerek bana yardımcı olmanızı çok isterim. Şayet bunu yaparsanız gerçekten bu kadar yorum bu kadar sizi aramamın karşılığı olucaktır diye düşünmek istiyorum fakat çözebileceğinizi de pek sanmıyorum. Nedeni ise güncellendikten sonra sistemin kendisinde görüntülü görüşme uzantısının olduğuna inanmıyorum kendimce bir bilgisayar gibi düşünerek bu sistemi. İyi akşamlar dilerim.
Solved! Go to Solution.
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
OKNYLMZ01
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-21-2021 02:23 PM in
Galaxy S
VOLTE Yİ AÇMAK İÇİN OPERATÖRDEN AÇMALISIN MESELA TURKCELL İSE HDSES YAZIP 2200 A YOLLA ZATEN OTOMATİKMEN AÇILIR VOLTE İŞARETİ DE GÖZÜKÜR BENDE DE GEÇEN GÜN VOLTE YOKTU .
Solution

Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2021 03:29 PM in
Galaxy SMerhaba corpsefree35,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
Uzaktan destek ile cep telefonu ve televizyonunuz için uzman desteği alın

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »