cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

NORMAL HAT ÜZERINDEN İNTERNETSİZ GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

(Topic created on: 02-21-2021 12:37 AM)
21499 Views
corpsefree35
Active Level 1
Options
Galaxy S
Sayın moderatör turkuaz bana vermiş olduğunuz cevap niteliğinde görülen yazınıza istinaden yazıyorum. Maalesef yazınızın altına veya konu altına yazamadım. Sebebi ise aşikar müdahale edemedim. Yeniden konu açtım. Şimdi sizin verdiğiniz cevap resimde var. Fakat çözüm oluşturmuyor. Bende sizin ceaba göre bir resimle anlatım yaptım dediğiniz ayarın olmadığına dair. 




image




image


Güncellemeden sonra yani 11 güncellemesinden sonra 4.5 g veya 3g müdahaleside yapılamıyor zaten. Burada sadece 4.5 g yi açıp kapatmaya izin veriliyor. Volt e yi açıp kapatmaya izin veriliyor. Ve sizin de konuya vakıf olabilmeniz için konunun başındaki ilk yorum yaptığınız yere giderek paylaşımlarımı dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum. Bunun için telefon uygulaması telefon tarafından güncelleme sonrası desteklenmiyor. Sadece duo ya izin veriliyor ve buda İnternetsiz kullanılmıyor. Dediğiniz ve bir çok çözüm defalarca denendi şayet yardımcı olmak isterseniz müsait olunca smart tutor ile beni arayarak bağlanmanızı ve ne anlatmaya çalıştığımı kendiniz görerek bana yardımcı olmanızı çok isterim. Şayet bunu yaparsanız gerçekten bu kadar yorum bu kadar sizi aramamın karşılığı olucaktır diye düşünmek istiyorum fakat çözebileceğinizi de pek sanmıyorum. Nedeni ise güncellendikten sonra sistemin kendisinde görüntülü görüşme uzantısının olduğuna inanmıyorum kendimce bir bilgisayar gibi düşünerek bu sistemi. İyi akşamlar dilerim.

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba corpsefree35,

 

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

 

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

 

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Ankax
Expert Level 1
Galaxy S
4.5g yi devredışı bırakarak deneyin bende görüntülü arama öyle çalışıyor
Ankax
Expert Level 1
Galaxy S
pardon sizinki android 11 sürümüymüş bize daha gelmedi lakin okuduğxum kadarıyla 4.5 G aktif olması gerekiyormuş
Belki de yazılımsal hata olabilir güncellemeden sonra telefonu sıfırladınız mı sıfırlamayınca bazı uygulamalar hata veriyor
Bir de uzaktan bağlantıyı müşteri hizmetlerini arayarak talep edebilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
efendim Android 11 ile şebeke ile görüntülü arama iptal edilmiştir sadece duo uygulaması üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
corpsefree35
Active Level 1
Galaxy S
Evet fendim muhtemelen dediğiniz gibi ve samsung kendi ayana **bleep** resmen. Sizcede böyle Bi özelliği kaldırmak kısıtlama demek değilmi? Tabiki birde burada herşeye rağmen güncelleme sonrasında İnternetsiz görüşme yapabildiğini beyan eden kişilerde var yorumlarda. Paylaşıyorum hatta. En üstteki yorumda.

clipboard_image_1613861596989.jpg

omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Volteyi kapatarak deneyin karşı taraftaki kişide volte açık değilse görüntülü arama gerceklesmeyebilir
serdarr
Active Level 9
Galaxy S
11 sürümüyle görüntülü görüsme yapiliyor bir sürü forum da yazaan insanlar vardi gelip burda niye anlatmiyolar anlamis deilim
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
hatin ne
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
turksel uygulamasından yapabiirsin ayarlar gidip 3g yada 4.5 g alma seçenekleri var bende tabi Türk Telekom var sende bu şekilde yaparsan istediğin zaman 3g alabilirsin alamiyorsan bu şekilde sms olarak da yapma imkanin da var
0 Likes
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy S
karşındaki kişinin ayarlarıyla da alakası vardı sanırım. ama dün de dediğim gibi, Android 11'de şebeke üzerinden görüntülü görüşmede herhangi bir sorun yok.
0 Likes