cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

NFC ile Ev/Site Giriş Kartı, Ulaşım Kartı Nasıl Kullanılır?

(Topic created on: 03-24-2024 03:35 PM)
1321 Views
alptekindemirci
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba,
4 aydır S23 kullanıyorum. NFC ile ödemeyi aktif olarak kullanıyorum. Ulaşım kartı(İstanbulkart vb), siteye/eve girerken okuttuğumuz kart telefona eklenebilir mi? Her gün kullandığımız bu kartları da telefondan okutmak çok iyi olur. 
10 Comments
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
Eger nfc desteği varsa eklenir ama ayrı uygulama gerekiyor ve ne kadar güvenilir olur bilemem.
0 Likes
Galaxy S
NFC desteği var tabii ki. Aktif olarak kullanıyorum zaten banka uygulaması ile fakat Google Pay ve Samsung Pay ülkemizde hala olmadığı için kart ekleyemiyoruz. Alternatif bir yol da aradım fakat bulamadım.
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten alternatif olması riskli.Site giriş çıkış kartını aldıgın yer ile görüş,kartın seri numara vb.varsa yapılabilir ama doğru ve güvenilir uygulama bulman gerekecek.
Galaxy S
Seri numarası ile nasıl yapabilirim?
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
İşte onu uygulama bulup,kurup açılan sayfaya ekleyeceksin ama bu senin özel kartın oldugu için durum ne olur onu bilemem.Mesela istblkart uygulama üzerinden nfc kullandırtıyır ama site kartın için daha fazla bilgi girişi gerekecek,sunu lazım olacak diye düşünüyorum.
0 Likes
Galaxy S
İstanbulkart uygulamasından nfc ile nasıl geçiş yapıyorsunuz? Sadece yükleme yapılıyor
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
Uygulamaya seri no kaydediyorsun,sös vb.geliyor çok işlemi yok.
0 Likes
Galaxy S
Maalesef bahsettiğiniz yöntemi bulamadım. QR ile ödeme yapılabiliyor.
Brky_S21FE
Active Level 7
Galaxy S
Şuan kullanabilmek için tek yöntem cihazı rootlamak NFC Card Emulator Pro uygulaması var rootsuz kullanılamıyor. Çünkü içindeki çipe veri yazması gerek.