cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörler bi yazın hele bi iletişime geçin benimle!!!!

(Topic created on: 02-03-2025 03:19 PM)
286 Views
Ümmet05
Active Level 9
Options
Galaxy S

Ey moderatörler siz ne işe yarıyorsunuz?? Sizin işiniz ne bi anlatsanıza? Gelin mertçe yazın ya şurda insanların isteklerine bi kulak verin hayalet gibi arka planda işinize gelmeyene müdehale ediyorsunuz işinize gelen illegallere göz yumuyorsunuz... forumda saçma sapan konusup insanların asabını bozan tiplere sesiniz çıkmıyor. Ama biz onlara tepki verince bize müdehale ediliyor. Adam millete keriz diyor onu silmiyorsunuz ben ona kendim sansürlediğim argo kelimeyi kullanınca benim yorumuma ayar çekiliyor ne güzel dünya 😂😂 

8 Comments
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
One ui7 ne zaman gelecek?
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Ne biliyim kardeşim ben nezaman gelirse gelsin 😂
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S

😀

AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
1 mod çıkıpta demiyor ki buyur kardeşim sorunun ney :)
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
E yüz yokki onlarda. Müdehale edilmemesi gereken şeylere müdehale ediyolar edilecek şeyler umurlarında değil 😂 gelirler sessiz sakin arka plandan bana bi mesaj 😂 bide banlarlar oh mis 😂 ama umrumda bile değil gökkuşağı renkleri nin sahte otoritesi 😂
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Mod dediğin insanı dinlemeli ben de yaptım modluk neyse girmeyelim o konuya ama böyle modluk olmaz şimdi bana yazarlar özelden :)) gelir bir uyarı
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Ya anlamadığım bişey var tamam insan olan heryerde kuralsızlık malesef oluyor. Ben cok eskiden beri members kullanırım. Ben burayı cihazımızın sorunlarının paylaşıldıgı yardımlaşma platformu olarak bilirdim çok eskiden. Gelirdim soruna bakar cıkardım ama simdi insta gibi hatta nerdeyse tiktok gibi olmuş ( şükür tiktoka hiç bulaşmadım ama instadaki düzenle benzer oldugunu hatta daha beteri oldugunu biliyorum 😂) gereksiz samsung kötüleyiciliği yapanlar gereksiz samsung fanlığı yapanlar. Gereksiz magazin takılanlar. Hele insanları küçümseyenler falan burası çok karışmış ve hiç müdehale edilmiyor. Eski özelliğini yitirdi yakında iş görmez hale gelir burası hayırlısı bakalım
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Al benden de o kadar ya usta. Özellikle şu elma trolleri iyice çoğaldı forumda. Boş boş konuşup farklı marka savunuyorlar ama ban yemiyorlar.