Original topic:

Mobil verimi yiyen bilmediğim bir uygulama var

(Topic created on: 05-06-2025 09:10 PM)
88 Views
S22user35
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Mobil verimi bu bilmedğim uygulama çok bitiriyor bide instagram çok internet harciyor bir günde 1.28gb azçik bakmama rağmen normalmı
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yakın zamanda sildiğiniz uygulamaların kullandığı veriler "çıkarılmış uygulamalar" altında birleştiriliyor diye biliyorum
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Teşelkürler
0 Likes
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Bı önceki aya baktığımda arka planda 8,68gb internet yemiş
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende verileri böyle, çok fazla uygulama yükleyip silmez veya veri kullanım oranı yüksek uygulamaları silmezseniz veri kullanımı makul seviyelerde kalacaktır🙏 (İlk gördüğümde bende korkmuştum çünkü 11504 diye bir hediyede vardı bunun yanında 😂)1746555158422.jpg1746555158444.jpg
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Çok az instagram bakmissiniz ben 1 saat bakinca 1gb gümletiyo hemen😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mobil verideyken pek kullanmıyorum çok tüketiyor diye, YouTube'u çok kullanıyordum. Onuda şarj kullanımına sinirlenip devre dışı bıraktım😅
Galaxy S
İnstagram ve Facebook çok fazla internet harcıyor bende de aynı nedeni İnstagram da çok olmasada Facebookta internet tamamen kapalıyken video dışındaki fotoğrafları falan çoğunluğunu görebiliyoruz internet açıkken Facebook bunlar indiriyor mu İnstagram da böyle
S22user35
Active Level 6
Galaxy S
Anladim
erma-s24fe
Active Level 4
Galaxy S
İnsta facebook vs uygulamaları mobil veri açıkken veri tasarrufu açın her uygulamada var