Original topic:

Mobil veri sorunu

(Topic created on: 04-14-2025 11:53 PM)
69 Views
Kiwra
Active Level 1
Options
Galaxy S
Güncellemeden sonra mobil veriye her zaman bağlanmama sorunu başladı. (S23 ultra) mobil veriye bağlanmak için telefonu yeniden başlatmak gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim 
itzRabel
Active Level 8
Galaxy S
Ben umudumu yitirdim. Şuan bazı markaların Android 16 beta testlerine başladığını görmek benim umudumu söktü götürdü. Sözde Samsung UI8 için hızlı davranacaktı, daha 7 gelmedi...
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Yani dedikodu çok dolanıyor ortada ama bildiğim tek bir şey var 6 betadan sonra bile hala sorun oluşuyor mantığı ile piyasadan güncellemeyi geri çekiyorsa eyvah ki ne eyvah
itzRabel
Active Level 8
Galaxy S
Açıkçası Türkiye'de Elma 11 modelini kullanan X'in Amerikada Elma 16 pro max kullanan Y ile aynı yıl, aynı ay, aynı hafta, aynı gün, aynı saat, aynı dakika güncelleme almasını kıskanıyorum. Samsung'un ürünlerini aşırı sevsem de bu durum beni ister istemez itiyor...
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Aynen bende kıskanıyorum. Fakat bazı fanboylar bu duruma Samsungun çok fazla modele sahip olduğunu bundan dolayı güncellemeyi her model için ayrı ayrı oluşturduğundan dolayı uzun sürdüğünü ileri sürüyor. Fakat ben de şunu söylemek istiyorum ta giriş segmentinden amiral gemisi segmentine kadar telefon çıkaracağını amiral gemisi seviyesinde çıkarsın yeterli. Apple kimsenin gözünün yaşına bakmıyor hep amiral gemisi model çıkarıyor ve buna uygun da ekosistemi ile birlikte tıkır tıkır saatinde güncelleme veriyor. Samsung'da böyle yapmalı. Zaten Çinli markalar her bütçeye uygun telefon çıkarıyorlar ki onlar bile neredeyse her cihazlarına Android 15 vereli aylar oluyor. Bütçe meselesi ise gider Çinli marka alırsın olur biter
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Alt segment cihaz alanlar yüzünden bir telefona 50 60 70 k bayan müşteriler güncelleme sıkıntısı yaşıyor sonra Forum karışıyor 70k veriyoruz bir telefona güncelleme nerede diye.
0 Likes
Kiwra
Active Level 1
Galaxy S
Umarım daha da kötü olmaz🫤
0 Likes
Galaxy S
Her ikiside oluyor WiFi mobil veri exynoss sorunudur S23fe kullanıyorum bende
eros09
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu kapatıp açmak yerine uçak modunu kayayıp açmanız daha iyi olur