cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mobil veri kendi kendine kapaniyor

(Topic created on: 12-26-2021 04:58 PM)
5603 Views
alierenkocamann
Active Level 10
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba s20 fe G780G kullanıyorum mobil veri açıkken bazen 4.5G simgesi gidiyor İnternet kesiliyor ama Quick panelde mobil veri açık gözüküyor kapatıp acsamda düzelmiyor uçak moduna alıp çıkarmam gerekiyor cihazı başta pek umursamadim ama sürekli bunu yapınca artık can sıkmaya başladı sebebi nedir ve ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum:)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Ayarlar - genel yönetim- sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yapıp telefonu yeniden başlatın Düzelmezse cihazı sıfırlayın Gene de sorun devam ederse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz

View solution in context

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Canlı destekle görüşün ve sorunu anlatın size yardımcı olacaklar.
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çözüm olarak kabul edebilirmisin.
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
En son kabul ederim diğer arkadaşlarında önerilerini Bi göreyim belki destekle falan ugrasmam hiç
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şebeke modunu artık otomatik ayarlıyor 4.5G'nin olmadığı yerlerde H+ şebekesine geçiyor.Eskiden ne güzel şebeke modunu buz seçiyorduk ama samsung bu özelliği kaldırdı.
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
H+ ya geçmiyor işte direkt kapanıyor internet
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman yazılımsal hata var telefonda.
0 Likes
Solution
Galaxy S
Ayarlar - genel yönetim- sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yapıp telefonu yeniden başlatın Düzelmezse cihazı sıfırlayın Gene de sorun devam ederse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz