cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mesajlarda gelen doğrulama kodu

(Topic created on: 12-14-2023 10:49 AM)
2485 Views
sefdyb
Active Level 4
Options
Galaxy S

Sms ile gelen doğrulama kodlarını çoğu uygulama algılamıyor tüm ayarlar açık bir kaç uygulama hariç gelen kodları ezberleyip yazmam gerekiyor. 3. Parti sms uygulaması textra yükleyince kodları kopyalama seçeneği geliyor ancak o uygulamada çok kötü farklı bir önerisi olan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sefdyb,

Endişelenmenize gerek yok. Yaşadığınız durum bir sorun değildir. Şifreyi otomatik olarak kopyalamasını istediğiniz uygulama/uygulamalar, güvenlik sebebi ile otomatik doldurma işlemine izin vermemektedir. Bu sebeple şifreyi otomatik doldurmasını talep ettiğiniz uygulamanın üreticisine danışarak talebinizi iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Galaxy S
Google mesajlar uygulamasını dene
sefdyb
Active Level 4
Galaxy S
Google mesajları kullanıyorum zaten yinede 10 farklı yerden kod geliyorsa 1ini algılıyor
0 Likes
Galaxy S
O zaman şöyle pratik bir çözüm önerebilirim : Doğrulama kodu geldiğinde ss al Paylaş seçeneğiyle Google lens ile kodu kopyala
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Varsayılan mesaj uygulaması olarak seçili mi?Bütün izinler açık mı?Mesajlara ve kullandığın uygulamalara Okuma ve görüntüleme yetkisi verildi mi?
0 Likes
sefdyb
Active Level 4
Galaxy S
Evet verilebilecek tüm izinleri vermişim. Okuma görüntüleme derken hangi ayarı kast ettiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulamayı açıp,sms gönder yaptıktan sonra gelen okuma ve görüntüleme izni?
0 Likes
sefdyb
Active Level 4
Galaxy S
Evet izin konsuunda bir problem yok tüm ayarlar olması gerektiği gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
3.parti uygulama güvenli değil.Ek olarak mesajlar uygulamanızın depolama verisini silip cihazı yeniden baslatmanızı öneriyorum.Ayrıca sımkart blokeniz var mı diye şebekeden kontrol etmenizde fayda var.Bloke varsa sms gelmez.
sefdyb
Active Level 4
Galaxy S
Sms gonderme yada alma konsunda bir sorun yaşamıyorum sanırım yanlış anladınız. Sms ile gelen dogrulama kodları otomatik doldurma yada kopyalama işlevi çalışmıyor. Google ayarlarında sms kodlarını otomatik doldurma seçeneği aktif ancak özellik çalışmıyor