cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members'taki troller

(Topic created on: Sunday)
24 Views
alioznsoy-S23
Active Level 7
Options
Galaxy S

Cihaz kötülemek için yan hesap açacak kadar düşmeyin.

20 Comments
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Gerçekten böyle yapanlar da var; adam A serisi kullanıyor sonra geliyor kasıyor diyor.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Forumdaki çoğu kişinin eline para geçse elma alıcak tayfa ondan dolayı çoğu kişiyle zaten konuşamıyosunuz bu yüzden şahsen ben a seriside kullandım s seriside şunu farkettim mercedes e serisiyle başlar lafı varya aynısı geçerli s serisi ile başlar samsungda da elimde bir s4 ve note 3 var onlar bile hâlâ kasmadan ilerliyo he tabi bazen tekliyolar ama sözde samsung kasıyo ya 😂
alioznsoy-S23
Active Level 7
Galaxy S
Infinix'ten elma 13'e geçen bi arkadaşım vardı. S serisi alması için ikna edememiştim. "Bu iPhone kanzi" diyerek aldı cihazı Pubg'de sürekli fps drop yediği ve maks 60fps aldığı için sinirlendi sattı(S23 ile 120fps oynuyorum yenmesinin imkanı yok zaten). Benden özendi üstüne para koyup S24+ aldırdım(exynostan dolayı biraz drop yiyor ama soğutucu hallediyor). O da anladı ki iPhonelar fiyatı için aşırı şişirilmiş cihazlar
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende 1trabayt 16 pro max alacak param var sukur ama sevmiyorum düz 23 ile devam 4 5 yıl en az
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Bu konuyla alakasız ama, Bu güncellemenin gelmemesine sitem edip tel değiştireceğim diyenlerin çoğununda telefon değiştirmek için bir bahane aradığını düşünüyorum. Ve samsungta bahaneyi sundu.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Öyle zaten bahane ediniyolar ama keşke dengi cihazlara geçseler bari
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Galaxy S
Ben s24fe kullanıyorum ...
S21fe ,s23fe ye gelen guncelleme yeni çıkan bir telefona neden gelmez ?

Ayrıca ben bunu da anladım samsung kullanacaksak S serisinin ultra veya + modellerini tercih etmeliyiz ...

Yoksa alti çöp...

Elimdeki cihaz basit işlemlerde bile ısınıyor 44 dereceye çıkıyor

Tamam havalar ısınmış olabilir ama bu kadar da ısınması normal mi ?
LilCutie
Expert Level 1
Galaxy S
Onu demiyor a serisi kullanıp kasıyor demeleri troller
0 Likes
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Galaxy S
Hee ben mi yanlış anlamışım o zaman
0 Likes