cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

MAKSIMUM SARJ PIL KORUMASI

(Topic created on: 04-13-2025 04:58 PM)
188 Views
Furkans24fe
Active Level 9
Options
Galaxy S

S24 fe cihazımda pil koruması açık durumda fakat %80 olunca şarjdan çıkarıyorum çıkarır çıkarmaz hemen sarj %79 oluyor aynı sorunu yaşayan oldu mu hiç acaba 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Bende de aynı şekilde. Herhalde %80 dilimini doldurmuyor.

View solution in context

Solution
anoroyale
Active Level 7
Galaxy S
Evet ben de yaşıyorum 100% deyken olmuyor bu baya bi 100de kalıyor ama 80 olarak ayarlıyken 1dk sonra 79 oluyor iki cihazımda da aynı şeyi yaşıyorum

View solution in context

Solution
analogsaatci
Active Level 6
Galaxy S
Bende de o şekilde

View solution in context

Solution
Ryzen7940hs
Active Level 4
Galaxy S
S23 Fe kullanıcısıyım. %80'e kadar şarj ediyor. Şarjda tutmaya devam edersem %79'a düşürüyor. %80'e şarj edip çıkardıktan sonra 1-3 dk sonra %79'a düşüyor. Yani farklı durumda değiliz. Amaç şarj döngüsünü azaltmak ve bataryanın kimyasal ömrünü arttırmak. 79-80, 79-80 tekrar şarj etse pil daha çabuk eskir.

View solution in context

Solution
dnzçğln
Active Level 1
Galaxy S
Bende 100 deyken öyle oluyor 1 dk için de 99 oluyor

View solution in context

6 Comments
Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Bende de aynı şekilde. Herhalde %80 dilimini doldurmuyor.
Solution
anoroyale
Active Level 7
Galaxy S
Evet ben de yaşıyorum 100% deyken olmuyor bu baya bi 100de kalıyor ama 80 olarak ayarlıyken 1dk sonra 79 oluyor iki cihazımda da aynı şeyi yaşıyorum
Solution
analogsaatci
Active Level 6
Galaxy S
Bende de o şekilde
Solution
Ryzen7940hs
Active Level 4
Galaxy S
S23 Fe kullanıcısıyım. %80'e kadar şarj ediyor. Şarjda tutmaya devam edersem %79'a düşürüyor. %80'e şarj edip çıkardıktan sonra 1-3 dk sonra %79'a düşüyor. Yani farklı durumda değiliz. Amaç şarj döngüsünü azaltmak ve bataryanın kimyasal ömrünü arttırmak. 79-80, 79-80 tekrar şarj etse pil daha çabuk eskir.
Solution
dnzçğln
Active Level 1
Galaxy S
Bende 100 deyken öyle oluyor 1 dk için de 99 oluyor
Furkans24fe
Active Level 9
Galaxy S
Ozman arkadaşlar bu bir problem değil anladığım kadarıyla herkesin başına gelen bisey demek ki
0 Likes