cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Lens Koruyucuya Gerek Var Mı?

(Topic created on: 12-26-2023 02:42 PM)
746 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23, Lens Koruyucu almak mantıklı mı ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba, lensler safir camlardan üretilip çizilmeye karşı çok dayanıklıdır. Tabi ki çizilmez demek değil fakat nadir bir olaydır lenslerin çizilmesi. Ayrıca fotoğraf kalitesini düşürebilir

View solution in context

Solution
oEKn
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ben a73 için almıştım netlik bozuyor çıkardım geri ama tahminimce çoğu lens için aynı etkiyi gösterir ki sizde daha üst segment olduğu için daha bariz belli olur

View solution in context

24 Comments
Solution
Galaxy S
Merhaba, lensler safir camlardan üretilip çizilmeye karşı çok dayanıklıdır. Tabi ki çizilmez demek değil fakat nadir bir olaydır lenslerin çizilmesi. Ayrıca fotoğraf kalitesini düşürebilir
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Cevabınız için çok sağolun yani suana kadar herhangi bir çizilmesi durumu yaşamadım zaten kullandığım kılıf kamera lenslerinin zemine temasını engelliyor fakat ekstraya gerek var mi diye merak ettim :)
Galaxy S
Kılıf öyleyse hiç ekstraya gerek yok :)
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Kılıf bu şekilde kamera lensleri bile pislenmiyor kolay kolayIMG-20231226-WA0000_1000013309_1703591428.jpg
Galaxy S
Bir sorun olmaz hocam, çok da takılmamak gerekiyor. Ben mesela tabletin ekranı zarar görmesin diye -tavsiye edilmemesine rağmen- paperlike ekran koruyucu taktım, kalemin ucu biraz deforme oldu 😅
Elomelo
Active Level 8
Galaxy S
Garantiniz bitmediyse serviste kalem ucunu değiştiriyorlar bu arada aklınızda bulunsun.
Galaxy S
Teşekkürler. Sanırım kullanıcı kaynaklı olduğu için küçük bir ücret alınıyor
Elomelo
Active Level 8
Galaxy S
Bi çok kişiden ücretsiz olduğunu duydum. İstanbulun bazı servislerinde ücret istenmiş bazılarında da istenmemiş.
enineboyuna06
Active Level 9
Galaxy S
Paperlike almayı düşünüyordum fakat korkuttu bu olay