cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kumlanma

(Topic created on: 02-25-2025 12:01 PM)
98 Views
ahmet65
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 düz versiyonunu almayı düşünüyorum telefonda kumlanma sorunu varmı bir kaç telefonda bu şikayeti gördüm bu sorun varmı başına gelen yaşıyan varmı 

14 Comments
akbasbreatw
Active Level 4
Galaxy S
Ben yaklaşık 3 aydır s24 kullanıyorum herhangibi bir sorun yaşamadım inşallah yaşamamda
ahmet65
Active Level 5
Galaxy S
Bazı telefonlarda bu kumlanma şikayeti gördüm inşallah çoğu telefonda yoktur
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Dostum gece %30 parlaklıkta notlar uygulamasına not oluştur yazı yazma yerine bak varsa orda çok net belli oluyor bende var çoğundada var kronik bunlarda olmama ihtimali veremiyorum ama rahatsız etmiyor yani dikkatli bakmadıgın sürece görmüyorsun
ahmet65
Active Level 5
Galaxy S
Araştırdığımda bu seri ilk üretiminde dediğin gibi kronik çıkmış daha sonra üretilen diğer seriler bu sorun giderilmiş diye yazıyor du
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Evet öyle benim cihazım kasımda bana ulaştı demekki bana gelende seri üretimle cıkan ilk cihazlardandı ya da sorunlu paneller cöpe atılmadı ve kullanıma devam edildi cok sacma bir davranıs aslında tüm cihazları geri toplayıp hatalarını telafi etmelilerdi
ahmet65
Active Level 5
Galaxy S
Peki çok rahatsız ediyor mu filim izlerken mesela belli oluyormu
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Oyunda veya filmde gözükmüyor zaten gri tonlarda dikkatli bakınca görürsün siyah tonlarda eğer amoled ekran siyah kısımlarda ekranı kapatmazsa görüyorsun o da yine hiç belli olmuyor dediğim gibi film ve oyun için kullanılanilecek en iyi deneyimi veren ekran pisman olmazsın
ahmet65
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim cevap için
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Rica ederim ne demek