cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklıklarınız ve Bluetooth cihazlarınızda ses seviyesi sınırı koyma

(Topic created on: 07-15-2024 01:24 AM)
119 Views
FatihS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

image

image

image

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İşe Yaramayan Bir özellik Kardeşim maalesef. 😊
Bazen Yükselme Olabiliyor ama Kulaklığa Göre değişen.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Merak edip denemek isteyen olur veya kullanan olabilir ama genellikle işe yaramaz bencede
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen Öyle, Aslinda çok düşük Son ses Seviyesi Olan, Kulaklık Kullanan Arkadaşlar deniyebilirler. Bazı Arkadaşlar Hafif ses Yükselmesi Olduğunu Belirtmişti.

Genelinde bir işe yaramıyor ama, Özelliğin Asıl amacı Yüksek sesten Kaçınmak aslında
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Evet hocam kesinlikle
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında bu özellik kablolu veya Bluetooth kulaklarında ses kalitesini yükseltmiyor. Aksine bir sınır belirlemenize olanak sağlıyor. Belirlediğiniz sınıra ulaştığınızda sesi daha fazla arttıramıyorsunuz.

Basit bir örnekle; sınırı %70 olarak belirdiyseniz, sınıra geldiğinizde sesi %70 'den fazla arttıramıyorsunuz.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Düzelttim hocam
0 Likes
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Bu kulaklıktan gelen sesi arttırmıyor, örneğin oradaki ayarı ortada bırakırsanız kulaklık varken medya sesi 90'a gelince sesi arttırırken uyarı verir ve ses daha da artmaz, en sona almak ise uyarıyı kapatır. Orta ve son arasında bir değer seçmek de ses düzeyi o düzeylere ulaşınca örneğin 110'a ulaştı yine uyarı verir ve sesi yükseltemezsiniz, bu daha çok ebeveynlerin çocuklarına kullandığı bir özellik olabilir. Uyarıya ait görüntüyü de ekliyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen zaten telefonun varsayılan ayarında bu sınır kapalıdır 😊Screenshot_20240715_012047_Settings_1000017084_1720995701.png
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Doğru hocam bende sosyal medyada gördüm düzelteyim
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Sosyal medya büyük bir bilgi çöplüğü maalesef...
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Haklısınız hocam