cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklık

(Topic created on: Tuesday)
154 Views
HsCobra
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Performansları nasıl objektif şekilde anlatırmsınjz
Birde pro ile ne farkı var normalin 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Citos
Active Level 7
Galaxy S
İki sesi de aynı anda net verebilen bir model var mı bilmiyorum. Bende JBL Tune Flex vardı (Samsung, Harman'ı satın aldı ve jbl de harman markası, dolayısıyla harman, jbl, samsung aynı) bass sesleri çok muhteşemdi ancak bass ile aynı anda tiz ve vokal girdiğinde bass tiz ve vokali bastırıyordu.

View solution in context

0 Likes
Solution
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Ben buds 3 pro almadan buds 3 kullandığım için kutuya girmeme gibi bir durum yaşamadım. El alışıyor belki ilk başta zor gelmiştir insanlara. Ses kalitesi ve anc harika adaptif ses kontrol de var otomatik ayarlıyor çevreye göre ancyi konuşmaya başlayınca ortam moduna geçiyor direkt vsvs güzel özellikleri var.

View solution in context

9 Comments
Galaxy S
Pro da silikon olduğu için sesi daha cok yalıtır. Buds 2 Pro, Buds 3 ten iyi. Öyle düşün
Burakylcn
Active Level 8
Galaxy S
Silikonlu kulaklık daha iyi
Citos
Active Level 7
Galaxy S
Mesele sizin ne istediğiniz. Örneğin yüksek çözünürlüklü sesler sizin için önemliyse bu kodekleri destekleyen modeli tercih edebilirsiniz. Karşılaştırmalarına bakın.
HsCobra
Active Level 9
Galaxy S
Bass ile ses net olsun
0 Likes
Solution
Citos
Active Level 7
Galaxy S
İki sesi de aynı anda net verebilen bir model var mı bilmiyorum. Bende JBL Tune Flex vardı (Samsung, Harman'ı satın aldı ve jbl de harman markası, dolayısıyla harman, jbl, samsung aynı) bass sesleri çok muhteşemdi ancak bass ile aynı anda tiz ve vokal girdiğinde bass tiz ve vokali bastırıyordu.
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Buds 2 , Buds 3 ve buds 3 pro cihazlarına sahibim. Ses kalitesi olarak sıralamada buds 3 pro > buds 2 > buds 3 diyebilirim. Buds 3 silikon rahatsız ediyorsa seçilebilecek bir kulaklık müzik dinlerken tatmin etmiyor. Ancsi ise var ile yok arası bütçe varsa buds 3 pro yoksa buds 2 buds 2 pro veya buds fe öneririm düz buds 3 yerinerIIikFifiv.jpg
0 Likes
HsCobra
Active Level 9
Galaxy S
3pro alıcamda birçok kişi anc kötü demiş ve kulaklığı kutuya koyarken zor giriyor demiş ses kalitesi felan nasıl 3 pro nun
0 Likes
Solution
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Ben buds 3 pro almadan buds 3 kullandığım için kutuya girmeme gibi bir durum yaşamadım. El alışıyor belki ilk başta zor gelmiştir insanlara. Ses kalitesi ve anc harika adaptif ses kontrol de var otomatik ayarlıyor çevreye göre ancyi konuşmaya başlayınca ortam moduna geçiyor direkt vsvs güzel özellikleri var.
HsCobra
Active Level 9
Galaxy S
Yani güzel cihaz

Teşekkürler yorumunuz için