cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklık Seçimi

(Topic created on: 11-28-2024 06:06 AM)
98 Views
ZekeriyaZekoZek
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir kulaklık satın almayı düşünüyorum. Telefonum S23 FE ve Buds 3 Pro'nun özelliklerini inceledim. Oldukça iyi görünüyor ve satın almayı düşünüyordum. Ancak açıklamada S23 FE hariç yazdığını gördüm ve uyumlu olmayabileceğini düşündüm.

Bu nedenle Buds 3'ü satın almayı düşünüyorum. Ancak hangi özelliklerini kullanabileceğim konusunda kararsız kaldım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
5 Comments
Galaxy S
Buds3 de guzel knk iyi ses veryor
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Galaxy S
Buds 3 pro akar zengin gösterir 🤩🤩🤩
D_n_z
Expert Level 3
Galaxy S
Buds 3 yerine buds 2 pro öneririm 🙏
Galaxy S
Kulaklık dediniz de.Başıma gelene bakın: vatan bilgisayardan 1.5 yıl önce kablolu kulaklık aldım sol teki bozuldu 10 gün önce servis için vatana teslim ettim,kulaklıksız kalmamak içinde aynısından 1 tane daha satın aldım çıktım eve geldim ki onun da sağ teki arızalı.Ertesi gün gittim ne yazıkki onuda servise gönderilmesi için teslim aldılar kulaklıksız kaldım...yâni 10 günden fazla oldu sinirlenmemek elde değil arkadaşlar.işin kötüsünü söyleyim mi bir tane daha almak istiyorum ama bu kez de fazladan kulaklık olacağı için alamıyorum...
Sapphire37
Active Level 3
Galaxy S
Anker Liberty 4 alırım yoluma bakarım hocam. 2 katı fiyat azımsanmayacak bir **bleep**.