cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kore model S22 U Onei 7 güncellemesi sonrası ilk izlenimler

(Topic created on: Tuesday)
244 Views
AnlDmrbs3435
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bende kore modeli S22 Ultra modeli var meraklılara açıklama yapıcam ben oneui 7 güncellemesini aldım modeli güncelledikten sonrada hard reset attım temiz kurulum yaptım daha 2 gün olmadı güncelleme alalı ama ilk izlenimleri yazıyorum maddeler hainde

- Arayüz eski haine göre bariz hızlandı telefon daha hızlı misal googleden 3 uygulamayı hatta 4 uygulamayı aynı anda yükleyebildiğini gördüm ve arayüzün yağ gibi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
- Batarya performansında bir **bleep** görmedim eski sürüm ile aynı süreleri veriyor ama bunun kararını vermek icin 2 hafta bir kullanmak lazım cihazı ona göre kendini ayarlar muhtemelen o yüzden burda kesin bir hüküm veremiyorum
-Now bar bende herşeyi calıştırıyor denilen gibi kısıtlama filan yok kronometre müzik sporlar vs hepsi var
-Now brief yok ama zaten s24 serisinde bile yok oneui 8 le gelicek o yüzden sorun değil
- Neden bilmiyorum ama sanki eski sürüm daha ağırmışta bu sürümde gereksiz olan yazılımlardan kurtulmuşlarda bu yüzden cihaz sanki hızlandı gibi yani bendeki hissiyatı bu
-Cihazı daha modern bir ileriye dönük hissetiriyor oneui 7 
-Şimdilik izlenimler bunlar
16 Comments
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy S
Globala ne zaman gelir
AnlDmrbs3435
Active Level 3
Galaxy S
Mayısın ilk haftası düşer herhalde
SamsaUSER
Active Level 6
Galaxy S
Geç kilitlenme sorunu var mı
AnlDmrbs3435
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl yani biraz sorunu acarmısın anlamdım
SamsaUSER
Active Level 6
Galaxy S
One ui 7 yüklü s23 ve s24 serisi cihazlarda güç tuşuna basınca ekran saliselik bir gecikmeyle kapanıyor s22 ultrada da aynı sorun var mı merak ettim
AnlDmrbs3435
Active Level 3
Galaxy S
Şimdi kontrol ettim yok bende bir sorun son derece akıcı ve seri temiz kurulum yaptım herhalde ondandır
SamsaUSER
Active Level 6
Galaxy S
Demekki s23 ile s24 serilerininde tek bu sorun var ben de temiz kurulum yapmama rağmen bende gecikerek kapanıyor ekran bir sonraki güvenlik güncellemesinden düzelir büyük ihtimal
AnlDmrbs3435
Active Level 3
Galaxy S
Umarım düzeldirler🙏
SamsaUSER
Active Level 6
Galaxy S
Ekranı qhd+ yapınca düzeliyor aslında bu seferde fazla şarj yiyor güncelleme yeni olduğu için normal böyle hatalar 🙏