Original topic:

Konuların anında kapatılmasından çok sıkıldım

(Topic created on: 05-14-2025 09:36 AM)
141 Views
Josef_
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba. 

Burada belli başlı konuları paylaşıyoruz Bu sorunun yaşayıp çözüm bulmuş kimse var mı, bulduğu çözümü bizde uygulayabilir miyiz şeklinde. Ancak bazı yöneticiler konuyu WhatsApp'tan Samsung'a yazın deyip anında kapatıyor. Yahu bir iki yorum gelsin belki sorun yaşayıp çözmüş insanlar vardır kimseyi yormadan kendi başımıza çözüm bulacağız. Burası Samsung müşteri hizmetleri değil burası MEMBERS uygulaması yani biz üyelerin birbiriyle konuları konuşması gerekiyor. 
Bizi biraz rahat bırakın. Burada çözüm bulamayan konusu kapatılan silinen her kişi bir sonraki cihaz değişiminde Samsung tercih etmiyor. Sebebi de bu konuları anında kapatalım hiç şikayet yokmuş gibi algılansın kafasına girmiş yöneticiler. 
3 Comments
Daisy26
Active Level 9
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum en az 3 gün yorum yapabilme açık kalmalı birkaç saat geçiyor anında yorum kapatılıyor bazen biri bir sorun yaşıyor ben çözümü biliyorum ama yorum yapamıyorum çünkü kapalı aynı şekilde ben bir şey soruyorum doğru düzgün kimse görüp yorum yazamadan kapanıyor çok saçma o zaman burası ne diye var
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
3 gün değilde, 1 gün bile yeterli olur. Şuan 4 5 saatte kapanıyor.
Josef_
Active Level 4
Galaxy S
Mesela aşağıdaki konunun çözümünü buldum. Whatsapp a yazdım müşteri hizmetleri çözemedi, global forumlarda da çözüm yok ama ben çözdüm. Baktım bir arkadaş daha yazmış anında kapatmışlar. Nasıl ben bu insanları bilgilendireceğim?

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Gemini-Google-Home-Problemi/td-p/19399554?src=ShareByUs...
0 Likes