Original topic:

Klasör arka planındaki bulanıklık sorunu

(Topic created on: 05-13-2025 03:36 PM)
192 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Standart klasör boyutunda var olan blur efekti, large folder'a geçince kayboluyor. Haliyle large folder kullanmak anlamsız hale geliyor. Estetik kayboluyor. Benzeri durum sizlerin cihazlarında da var mı?

image

10 Comments
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bendede aynı sorun var ileride düzeltirler muhtemelen 1747139349551.jpg
S25navy
Active Level 7
Galaxy S
Küt ah yaa
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S25 ultra kullanıyorum böyle bir sorun yok son one uı ana erkanı yükleyin
One uı ana ekran 16.0.07.3 Sürümü1747139772121.jpg
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
S23 serisi için yayınlanmadı hocam henüz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. En azından düzeltildiğini öğrenmiş olduk.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Bende S23 fe romu var bana geldi emin misiniz güncelleme gelmediğine
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında bu beta 1 de vardi sonraki betalarda kalktı resmi sürümü de yoktu şimdi verdiler daha ciahzi yeniden başlatın gelir muhtemelen
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Yeniden başlattım ve geldi. Ancak yine de küçük klasörlerle büyüğü arasında tutarsızlık devam ediyor. Yine de az önceki kadar göz tırmalamıyor gibi şu an.evfsEl0zU1.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Birazcik duvar kagidi ilede kaynaklanıyor olabilir, biraz daha yoğun bulanik oldugu için o fârk oluşuyor gibi duruyor 😊
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Duvar kağıdından bağımsız gibi bence. Küçük klasörlerdeki efekt şeffaflık efekti gibi daha çok. Büyük klasördeki ise blur efektine daha çok benziyor güncelleme sonrası. Bu açıdan bir tutarsızlık görüyorum ama belki düzeltirler. Ya da one ui 8i bekleyin falan derler 😄