cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit ekranları alalım(bayadır atan yok)

(Topic created on: 05-15-2024 06:58 PM)
2798 Views
FatihS22
Expert Level 3
Options
Galaxy S

image

119 Comments
Galaxy S
Tabi tabi atıyımsana resmini babamin ben telefomcuyum ya sana bababmım ıphone atacam
0 Likes
Galaxy S
Gördünmü saat tarihe iyi bak
0 Likes
Galaxy S
Al gozun telefon gorsun IMG-20240515-WA0000_1000007011_1715790172.jpg
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Tamam şimdi babana geri ver
0 Likes
Galaxy S
Babam ahirerte kullanıyorsa bilemem 🤣
0 Likes
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S

Olm çok ciddi problemlerin var senin. 2 marka da birbirinden bir şey alabilir ne var bun.da Apple da samsung ekranı kullanıyor mesela. Hatta appleda şu telefonları tokuşturunca bilgileri aktarma özelliği var ya heh işte onu samsung bundan yıllar önce yapmıştı, e apple taklitçi o zaman.. madem sevmiyorsun, zorunlu olduğu için kullanıyorsun o zaman ne işin var burada? 6 level olmuşssun birde. 

Galaxy S
Taklit kardrş sarj cıhazı olayı taklit değilmi bıde reklam çekmişti apple dalga gecıp sonra kulaklık olayı sonra kutukar ufaldı yazılım ıos gıbı
0 Likes
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Tamam kral sen 40klık telefona 60hz koyan, 8k video çekemeyen arkasında ısırılmış elma var diye para verilen apple ile devam et bende 27kya 120hz olan 8k 30fps video çeken, snapdragon 8 gen 2 koyan samsung ile devam edeyim.
0 Likes
Galaxy S
Et banane apple devam ben isterse 240 fps versin banane ben piyasaya bakarım apple para edıyor
0 Likes
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S

İşte tam olarak böyle şeylere popüler kültür diyoruz. Siz teknolojiden anlamayan sırf elma logosu var diye daha pahalıya daha düşük özellikler koyan apple alan insanlarsınız. 

0 Likes