cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit ekranı hakkında

(Topic created on: 02-04-2024 08:39 PM)
670 Views
BeyazzAdam
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar 4 haneli kod yazınca ok tuşuna bakmadan açma işareti benim telefonumda çıkmıyor s23fe kullanıyorum onu nasıl halledebilirim bilgisi olan destek verebilir 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yani ok tuşuna basmadan kilidi açmak istiyorsunuz doğru mu anladım, o zelil yok maalesef ekran kilidi açınca bende ok tuşuna bakmak zorunda kalıyorum
0 Likes
Mertpek_A137F
Active Level 4
Galaxy S
Ayarlar - Kilit ekranı - Ekran kilidi türü bölümüne gelin ve şifreyi tekrardan ekleyin. Şifreyi eklerken Ok ögesine dokunmadan aç, seçeneği olucak onu aktif edin.
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Hepinize teşekkür ederim . Biraz araştırdıktan sonra durumun nasıl olduğunu öğrendim yeni güncellemeden sonra 4 haneli kodlarda ok hanesine tıklamadan kilit ekranı açma özelliğini devre dışı bırakmışlar galiba
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Evet o özelliği aktif etmeniz için 6 haneli şifre belirlemeniz gerekiyor.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Konudan bağımsız always on Display çok fazla şarj yiyor Neden böyle oluyor yani kapattıktan sonra bu telefonda always on display'in olmasının bir mantalitesi yok
Mertpek_A137F
Active Level 4
Galaxy S
Kapatabiliniliyor diye biliyorum
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Hayır ama en çok ekran süresi always on display alıyor ve çok sinirime dokunuyor bu durum
Esen22
Active Level 6
Galaxy S
Bir kullanıcı burada bug ını yazmıştı.
Önce 6 haneli şifre koyma yerine gelip ok ögesine dokunmadan aç ı aktif ediyorsunuz sonra kaydederken 6 haneden son 2 sini siliyorsunuz
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Deniyorum hemen
0 Likes