cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit Ekranı Bildirimleri

(Topic created on: 04-01-2024 01:44 AM)
757 Views
Motun
Active Level 10
Options
Galaxy S
Arkadaşlar s.a herkese

Kilit ekranı bildirimleri gizleniyor ancak bildirimin tamamen kendisini gizliyor. 

Misal iphone da mesaj geliyor whatsapptan kimden geldiğini görüyoruz kilidi açmadan sadece içeriği gizliyor. Samsungda tamamen gizliyor sadece uygulamayı gösteriyor.

İphoneda ki anlattığım şekil yapılıyor mu samsungda?
14 Comments
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
Buradan1711925837361.jpg1711925837408.jpg
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Hocam bahsettiğim mevzu kilit ekranında gizlediğim bildirimlerin detayıyla alakalı.
Misal whatsapptan gelen bildirimin içeriğini gizlemek istiyorum.
WhatsApp tan bildirimin var diyor sadece.

Ben kimden geldiğini görmek ancak mesajın içeriğini gizlemek istiyorum.

Tamamen gizlemek değil
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy S
Güzel kardeşim hiç uğraşma bunun bir yolu yok o kadar çok uğraştım ki anlatamam kaç kere aradım söyledim geri bildirim oluşturdum söyledim. Telefona bağlandılar baktılar böyle bir özellik yok dediler. Düzeltin o zaman dedim yazaılım güncellemesi ile ilerleyen süreçte kontrol edin dediler. Biraz zaman geçti tekrar aradım söyledim yapacak bir şey yok dediler. O aradığımız numara varya tamamen formalite icabı bir şey değişmiyor . Varolan bir şeyi nasıl yapacağını söylüyorlar bu kadar. Güncelleme ile böyle bir istek var diye belirtin dedim samsunga. Yine birşey yapılmadı öyle bir şey de yok yani. **bleep** arkadaş ben müşteriyim ben istediğimi yapman gerekiyor. Bu durum aşırı can sıkan bir durum artık bende pes ettim aptalca bir mevzu. Bildirim geldiğinde ekran bile uyanmıyor. Bu kadar salak bir yazılımcı ekipi var Samsungun
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Sorma hocam iphone dan geçince çok sinir bozucu bir şey.

**bleep** bu kadar basit bi kullanım konforu mevzuyu nasıl akıl edemezler.

Bildirim geliyor bana kimden gelmiş belki önemsiz cevap vermeyeceğim bir mesaj ama zorla telefonun parmak iziyle kilidini açtırıyor sonra durum çubuğunu aşağı çektiriyor resmen şaka gibi 😃.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Anca titreşim veya farklı ses koyarsan kimden geldiğini anlarsın onun dışında pek bi çözüm yok
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy S
Aynen aynen kesinlikle katılıyorum aynı düşünceye sahipiz. Bu kadar basit birşeyi nasıl koymazsın ya saçmalıktan başka bir şey değil bir de yapacak bir şey yok denilmesi ayrı bir durum. Ya hadi bunu da geçtim ekran uyanmaması ne demek anlamıyorum ya . İlk çıkan androidler de bile olan birşeydi bu . Siyah ekran olarak yukarıda küçük bir kısımda yazıyor bildirim o kadar. Arkadaş ekran açılsın ya yansın ekran uyansın . Deli oldum deli
Motun
Active Level 10
Galaxy S
😂😂🤷‍♂️
0 Likes
v0rtexing
Active Level 4
Galaxy S
Katılıyorum.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Arkadaşın dediği uzun uzun yazmaya gerek yok iphone da mesaj kimden geldiği gözüküyor içeriği gizli samsung da mesaj kimden geldiği de içeriği de gizli konu bu her hangi bir ayarda yok tamamen gizliyor maalesef
0 Likes