cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kişi Saklama Uygulaması Şarj Tüketimi Çözümü

(Topic created on: 03-18-2025 04:53 PM)
340 Views
DoğucanAy
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar, 3 gün önce aldığım S24+ ile aranıza katıldım. Telefon pil tüketimlerinde hepimizin gördüğü Kişi Saklama uygulamasının %15 şarj tükettiğini görerek şaşkınlık içerisinde araştırmaya başladım. Bir çok konu açılmış ama çözüm hiç yok.

Canlı destek uygulamalardan verileri sıfırlayın dedi. 

Ayarlar > Uygulamalar > Burası dikkat Uygulamalarınız ( kaçtane uygulama var ise onun sayısı) yazan yere tıklayın üç nokta değil bakın üç çizgi ve aşağı yönlü ok olan simge. Sonra en üstten sistem uygulamasının göster diyin. 

Sonra kişi saklama uygulamasına tıklayın. Verileri temizle diyin. Ama öncesinde kişilerinizi google contacts üzerinden yedeğini alın. 

2. Çözüm ise benim yaptığım bu 

Ayarlar > Hesaplar ve yedekleme > Hesaplar yönet > samsung account buraya tıklayıp çıkış yapa basın. Kişilerin yedeğini almayı unutmayın bu işlemden önce. Sonrasında kişiler silinecek çünkü. Sonrasında yedekten tekrar kurabilirsiniz. 

Şuan 1 günü tamamladım ve %0.2 şarj tüketmiş sanırım oda bir önceki günden kalma. 

Ben sorunu bu şekilde çözdüm umarım sizde çözersiniz.
1 Comment
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam Emeğin İçin Teşekkürler. "Kişi Saklama" bende pil Tüketimi yapmıyormuş zaten.
Eline Sağlık
0 Likes