cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kayıtlı olmayan numara

(Topic created on: 10-06-2023 06:18 PM)
1291 Views
Frk12
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Az önce WhatsApp üzerinden birisi mesaj attı bana fotoğraf mesajı altına metin olarak görev tamam yazmış fotoyu indirmedim hiç virüs filan vardır diye engelledim direk ne olabilir ki

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
İyi yapmışsınız böyle durumlar som zamanlarda çok yaygınlaştı veri sızıntısı çok büyük neredeyse hiç aranmayan yada mesaj almayan kalmadı ama bir yerde okuduğuma göre WhatsApp bununla ilgili bilinmeyen kişilerden gelen aramaları ve mesajları devre dışı bırakacağına yönelik bir haber gördüm şuanda bu özelliğin kısmeni var ama oda sadece bilinmeyen aramaları sessize alıyor mesajları değil en kısa zamanda çaresi bulunur umarım yetti artık

View solution in context

Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Bu şekil aramaları engellemek için bu adımları takip edebilirsiniz
WhatsApp》Ayarlar》Gizlilik》Aramalar》Bilinmeyen kullanıcıları sessize al
Çözümümü kabul ederseniz daha çok kişi bilgilenebilir

View solution in context

15 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Son zamanlarda yabancı ülke koduyla birçok kişiye alakalı alakasız bu şekilde WhatsApp mesajları ve aramaları geliyor, hiç okumadan direk silin gitsin. kişisel bilgilerimizin yurt dışına aktarıldığı, bilgilerimizin sızdırıldığı haberleri var. hatta Samsung dahil bir çok uygulamada kişisel bilgilerin yurt dışı ile paylaşılması seçeneği var, kabul etmediğiniz takdirde uygulamaları kullanamıyorsunuz. onlarda bu işi ticarete dökmüşler. hatta dolandırıcılığa kadar gidiyor.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Reis iban atmış bir de flclclclx numarayı karıştırdı kesin cevap yazmayım nolur nolmaz
0 Likes
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Numara Türk numarası
0 Likes
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Evet maalesef göz göre göre kabul etmek zorunda kalıyoruz uygulamaları kullanmak için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
WhatsApp beni de aradılar yurt dışından bu aralar, kişisel verilerin koruma kanunu na uymuyor bunlar
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Bu evet beni de Pakistansa aradılar 2 sefer bu Türk ama iban atmış attığı fotoyu indirmedim fotoğraf altına görev tamam yazmış cevap filan vermedim nolur nolmaz numarayı karıştırdı herhalde
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet olabilir siz engelleyin genede
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Evet az önce engel attım yine uğraşamam
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sakın tıklama,dolandırıcı bunlar.