cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kamera simgesi kayboldu.

(Topic created on: 02-20-2021 11:56 PM)
18594 Views
nongravityfield
Active Level 3
Options
Galaxy S

Kamera uygulama simgesini kayboldu.Nasıl geri getirebilirim. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
o zaman en son şunu yapın ana ekrandaki arama kutusuna kamera yazın kamera simgesi çıkacak onun üstüne uzun basınca "kameranın yerini bul" yazısı gözükecek ona tıklarsanız kamaranın yerini öğrenebilirsiniz belki klasörlerden birinin içine gitmiştir

View solution in context

Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar> Uygulama>tümü> kamera>durmaya zorla tekrar etkinleştir düzelmediyse aynı yer bu sefer durmaya zorla yazan yerin üstünde ayar resmi var oraya tıkla en altta fabrika ayarlarına dön yap

View solution in context

34 Comments
Galaxy S
ayarlar uygulamalar kamera kamera ayarları (çark) kamera simgesini ana ekrana ekle yapın
Galaxy S
Dediğiniz kısmı bulamadım
Galaxy S
uygulama bilgilerinde olması lazım ama sizin telefonun yazılım farklılığından dolayı olmayabilir gizlemiş te olabilirsiniz ayarlar - ekran - ana ekran ayarlarında uygulamaları gizle bölümüne bakın ordaysa işareti kaldırıp tamama basın

Screenshot_20210221-002329_One UI Home.jpg

Galaxy S
belirttiğiniz gibi gizli uygulamalar kısmına baktım gizlide de değil maalesef
Solution
Galaxy S
o zaman en son şunu yapın ana ekrandaki arama kutusuna kamera yazın kamera simgesi çıkacak onun üstüne uzun basınca "kameranın yerini bul" yazısı gözükecek ona tıklarsanız kamaranın yerini öğrenebilirsiniz belki klasörlerden birinin içine gitmiştir
Galaxy S
Dediğiniz gibi klasorlerin birisinde çıktı yardımlarınız için teşekkür ederim
Galaxy S
rica ederim
Galaxy S
meyal kardeşim bir site buldum sam mobile apk sitesi yazıyor oraya gidiğimde böyle yazılar yazıyor sonra süsten bildirim geldi desteklenmtedir. diye yazıyor ama benim cihaz CORE sence indirsek çalışır mı

Screenshot_20210221-010137_Chrome.jpg

Galaxy S
desteklenmekte diorsa indir