cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera lens koruma

(Topic created on: 09-13-2023 08:27 AM)
704 Views
GLXY_S23_S24ULTRA_WU
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S23 telefonum için Kamera koruma lensi almak istiyorum yalnız kafamı kurcalayan şey acaba görüntü kalitesini etkiler mi ?Yorumlarda etkilemiyor demişler ama birde burda sormak istedim, Hiç alan deneyen oldu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Az veya çok, kesinlikle etkiler. Sonuçta kalkıp kaliteli bir lens kullanmayacaklar. Kullanacakları malzeme cam bile olmayabilir. Ayrıca kullanılacak malzeme kameranın lensinden daha sağlam da olmayacak. Kamera lensi kendi kendine çizilmez, normal şekilde kullanılırsa hiç sorun oluşmaz. Cebinizde çivi, teneke oluyorsa veya telefonu sürekli çakılın, kumun içine koyuyorsanız o zaman koruyucu lens alabilirsiniz. Aldığınız malzeme de ister istemez fotoğrafa etki eder.
Galaxy S
Anladım teşekkürler
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera camı ekrandan daha dayanıklı.
Heyyee
Active Level 7
Galaxy S
Lens koruma alacağınıza lens korumalı kılıf alın bence yeterli
Galaxy S
Var aldım
Heyyee
Active Level 7
Galaxy S
O zaman çok kasmayın masaya koyunca lensler yere değmiyorsa sıkıntı olmaz
Galaxy S
Ya ben korumasından ziyade görüntü için istemiştim, güzel görünüyorlar, ama görüntü kalitesini değiştiriyorsa asla alıpta takmam
0 Likes
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Mutlaka etkiler. Etkilemiyor diyene inanmayın. Arkadaşın dediği gibi en az etkileyeni bulabilirsiniz ama hiç etkilemeyen olamaz. Bence kamera kısmını da koruyan bir kılıf seçin ve devam edin.
Galaxy S
Tamamdır eyvallah
0 Likes