rmzn6666
Beginner Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yazı stilinin kalın yazı tipi yaptiktan sonra tüm uygulamalarda başlıklar kalin oluyor, normal yazilar ince, simdi buraya yazarken bile klavye ve başlıklar kalın buraya yazılan yazı ince oluyor , boyle oluncada cirkin bir görüntü oluyor bence yani homojen degil bu nerdeyse bütün uygulamalarda böyle, bunun bir çözümü yokmu, bi tane de whatsapp resmi atiyorum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Note10LHarmonyF utura
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-15-2023 11:35 PM in
Galaxy S
Kalin yazi tipinin amaci o yapacak birşey yok öyle ayarlanmış genel fontlari kalinlastiriyor muhtemelen okumasi zor olanlara göre ayarlanmis..homojen saydamlik estetik ararsan kapali konuma getirmen gerek.baska font yukleme deneyebilirsin..ben buayari varsayilan roboto regular genel yayginliginin göze uzun zamanda hoş gelmemesinden dolayı condenced regulara cevirdigi icin acardim başlıklar cok kalin gelmesinden bıkıp kapatirdim)zfontla bazan font yukleyip gözü rahatlatiyorum)
1 Comment
Solution
Note10LHarmonyF utura
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-15-2023 11:35 PM in
Galaxy S
Kalin yazi tipinin amaci o yapacak birşey yok öyle ayarlanmış genel fontlari kalinlastiriyor muhtemelen okumasi zor olanlara göre ayarlanmis..homojen saydamlik estetik ararsan kapali konuma getirmen gerek.baska font yukleme deneyebilirsin..ben buayari varsayilan roboto regular genel yayginliginin göze uzun zamanda hoş gelmemesinden dolayı condenced regulara cevirdigi icin acardim başlıklar cok kalin gelmesinden bıkıp kapatirdim)zfontla bazan font yukleyip gözü rahatlatiyorum)