cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kablosuz şarj

(Topic created on: 09-19-2023 10:11 PM)
217 Views
Frk12
Expert Level 3
Options
Galaxy S

S20 fe sd cihazıma Samsung marka kablosuz şarj almak istiyorum ama uyumlu cihaz bulamadım 

18 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Bunu almak istiyorum ama cihazım yok maalesef Screenshot_20230908_170902_Brave.jpgScreenshot_20230908_170911_Brave.jpg
Solution
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Orada yazan cihazların hepsi s20 den önceki cihazlar Kablosuz şarz özelliği olan cihazların hepsini destekler,BEN sana detaylı yazmıştım samsung powerbank ta ne yazıyordu bundan sonra çıkacak kablosuz şarzı destekleyen cihazlarıda kapsar diye orda yazdığına bakma senin telefonun her türlü kablosuz şarzı destekler.Samsung shopa gir sorular bölümüne cihazını sor
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Eyvallah sağolasın
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Sorular bölümünü bulamadım ya
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Cihazın uyumlu fakat yinede ben san bir fikir veriyim trentyolda samsung powerbank bul satıcıya soru sor bölümünde s20 fe destekliyormu diye sor ondan yanıtını alırsın başka türlü için rahat etmeyecek
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Eyvallah sağolasın destek için
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Önemi yok Yardımcı olabildiysem ne mutlu
0 Likes
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Bu da aklımda ama s 20 fe yok yine desteklenen modeller arasında
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Frk12,

İletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes