s23256ufs4
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-05-2024 06:40 AM (Last edited 01-05-2024 10:13 AM ) in
Galaxy S
Bildiğiniz gibi kablosuz şarj yaparken telefon ısınıyor. Otomobilde kullanırken çok ısındığını f ark ettiğim için artık Kablosuz şarj yapmıyorum. Bu sorunu apple store bile sormuştum. Iphone cihazlar da bile bu ısınma oluyormuş.
Pillerin ısınmasının zararlı olduğunu biliyoruz. Pil ömrünün azalması ve hatta patlamalara kadar giden sorunlar oluyor.
Üreticiler bunları bilerek mi üretiyor yoksa telefonun ısınması sandığımız gibi sorun değil mi? Sizde durumlar nedir?
4 Comments
ErenA54_5G
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2024 07:40 AM in
Galaxy S
Bazı arabalarda kablosuz şarjın orda sogutucu var hava üflüyor genelde 2020 ve daha üstlerinde var ki ısınmasın bende iphone ile bu cihaz dışında s23fe var iphone nu kendi magsafe denen şarj aletiyle şarj edince sıkıntı yok ama samsungun kendi kablosuz şarjını aldım çok hafif olsada ısınma var
Emir-S22
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2024 08:07 AM in
Galaxy S
Kablosuz şarj zaten ısınan bir teknoloji çünkü gücü vs kendi ürettiği için ve genelde hep sıcak yerde olduğu için ısınması vs normal çoğu cihaz böyle

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2024 09:43 AM in
Galaxy S
İnsan bile yemek yerken ısınıyor,cihazı doyururken ısınması normal.
A145F
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2024 09:08 PM in
Galaxy S
Kablosuz Şarj Samsung Da Diyor Isıtır Diye Kablo Ve Adaptör Tavsiye Ederim Bataryayı Isındırıyor Bide Ömrünü Azaltıyor.