cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kablosuz Şarj Batarya Ömrü

(Topic created on: 05-01-2024 04:41 AM)
154 Views
CanAcar
Active Level 8
Options
Galaxy S
15W Hızlı Kablosuz Şarjım var ancak telefonu kullanırken kablosuz şarjda ısınabiliyor, ayarlardan hızlı kablosuz şarjı kapatınca da şarj süresi 3 4 saat gözüküyor. Bu kadar uzun süre şarjda kalması bataryanın ömrünü kısaltır mı?
13 Comments
Galaxy S
Isınması normal elektronik bir cihaz 3-4 saat sabah oluyor ama garanti edeyim kendimi diyorsan sen bilirsin
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
ısınması hızlı kablosuz şarjdan kaynaklı oluyor bunun için fan var ama fansız şekilde kullanmak istediğimde standtan almam gerekiyor, hızlı kablosuz şarjı kapatınca süre uzuyor ama ısınma olmuyor. Bu kadar uzun süre şarj etmem bataryanın ömrünü etkiler mi bunu merak ediyorum. Sonuçta hızlı değil ama ısınmadan sorunsuz edilecek tek mesele uzun sürmesi ömrü kısaltır mı düşüncesi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
kablosuz hızlı şarj daha zararlı
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
peki bu kadar uzun sürmesi batarya ömrünü etkiler mi?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet etkiler maalesef
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Kısaltmaz Merak etme kardeşim,
Kablosuz Şarj zaten Cihaz ile Uyumlu Watt İle Aynı Oranda Ediyor yani Kablolu ile Ettiğin kadar Pil yıpranacaktir Bu da Az Orana Tekabül eder.

Ayrıca Cihazın şarjda Kaldığında Şarj Olmaz, Tamamen Şarj Almayacak İşlevdedir.

Geceleride Rahat şarja Takıp uyuyabilirsiniz, eski Cihazlarda Kaldı bekleyince şişme gibi Korkular.
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Bataryanın çok ısınması ve soğuması iyi değil.
Normalde üreticiler test yaparak bu özellikleri kullanıma sunuyor ama, bir sorun olduğu zaman da, bir sürü ihtimali öne sürerek hatayı kullanıcıya yüklüyor.
Kablosuz şarjda, apple ve samsung da ısınıyor. Diğer markaları bilmiyorum. Kablolu hızlı şarjda da ısınıyor ama bu ısı uzun süre kalmıyor. Eğer batarya boşsa, Kablosuz şarj ettiğimde şarj işlemi çok uzun sürüyor.
Bu durumdan kurtulmanın en sağlıklı yolu, hızlı şarjı kapatmak ve batarya dolu olduğu zaman, bataryanın bitmemesi için Kablosuz şarjda tutmak.
Üreticiler için Bataryanın ömrünün bitmesi sorun değil, Bataryanın patlaması sorun. Batarya çabuk biterse veya telefon bu sebeplerle bozulursa, üretici için daha iyi.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Kablosuz şarjda her cihaz ısınıyor maalesef. Hatta önceki arabamda kablosuz fansız şarj vardı bir tane cihaz şarj olmuyordu. Direnç çok artıyor kablosuz olunca.
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Ben arabada kablosuz şarj yapmıyorum. Korkunç ısınıyor. Üstelik pil dolduğu zaman bile ısınmaya devam ediyor. Kablosuz şarj yerlerinin ekstra havalandırmaya ihtiyacı var.
0 Likes