cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma kaynaklı servise götürenler sonuç alabildiniz mi

(Topic created on: 08-06-2023 07:01 PM)
319 Views
busra98
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, ısınma nedeniyle bu hafta telefonu servise götürücem, daha önce bu sebepten götüren arkadaşlar sonuç alabildiler mi? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim (Özellikle 22 serisinden olan arkadaşlar 😊

13 Comments
Galaxy S
Yaz aylarında Samsung exynos işlemci durduğu yerde ısınır, kötü bir işlemcidir, iyi optimize edilmemiştir.ama qualcomm snapdragon kullanıcısı iseniz servise gitmenizde fayda var.

bunun yanında oyun oynuyorsanız bu islemciye daha cok yük bindirecegi için ısınma daha yogun hissedilecektir. güç gerektiren uygulama yada oyunları özellikle yaz aylarında çok fazla açık tutmayın.

Cihazınız şarj olurken oyun vs oynamayın.

Ram plus òzelligini kapatın.

Cihaz bakımını çalıştırın yogun pil tüketimine neden olan uygulama var ise derin uykuya alın.
busra98
Active Level 3
Galaxy S
22ultra kullanıyorum snapdragon 8gen1 var genel olarak ısınıyolar zatende normalindende fazla ısınıyo benimki o yüzden götürmek faydalı olucaktır kullandığım ağır bir uygulama ya da oynadığım ağır bir oyun yok çünkü
sabırS22
Expert Level 1
Galaxy S
ozaman bence acilen götür sıkıntıli olduğu belli
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Exynos'lu Note 4 ve M12 kullanıyorum ve durdugu yerde ısınma durumu yok.
0 Likes
Galaxy S
Ben goturdum direk degisim
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Ben yarın yollayacam S23 var bende evraklar hazır.
Bu gece 3 sayfa daha ekliyecem.
🤣 Servise bahane edicek Bir şey bırakmıyorum. 20230803_115350_1000000614_1691052832.jpg
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Ayrıntıda bir zamanların efsanesi var bakim kim **bleep** edebilecek 😉
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Ben de yap dedikleri tüm işlemleri yapıyorum ki bir şey dediklerinde yaptım kardeş olmuyo demek için 😂 bu sayfalar bende de var hatta bilhassa sıfırlayın dedikleri için sıfırlayıp sonrasında oluşan ısıyı büyük büyük bi göstermek istiyorum onlara..
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Snapdragon 8 gen 1 ısınan bir işlemci güç tüketimi fazla oldugu ısınma yapması normal ama 45-50 dereceler normal değil.
Diye biliyorum.
0 Likes