Original topic:

Instagram

(Topic created on: 02-12-2025 06:49 PM)
229 Views
zeynepzafer
Active Level 2
Options
Galaxy S

Biri bana yardımcı olsun ltf uygulamayı defalarca kaldırıp yeniden yüklediiğim halde uygulama yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ayarlar kusmının yarısı ing yarısı türkçe

17 Comments
zsab
Active Level 1
Galaxy S
Arkadaşım güvenlik ayarları/dil ayarları/hesaplar/kişisel veriler/indirilen uygulamalar için ayarları
Diye geliyor bunlara müdahale ettirmiyor zaten, başında "bu şunlar dışındaki tüm ayarları sıfırlar" diyor. Yani nelerin sıfırlanacağını bana seçtirmiyor yinede yapmalımıyım
0 Likes
Duhannim
Active Level 8
Galaxy S
Sana seçtirmiyor, sadece sana neleri etkileyeceğini söylüyor ve onaylarsan işlemi yapıyor. Yani sana seçim için değil bilgi vermek için bir ekran geliyor.
0 Likes
zeynepzafer
Active Level 2
Galaxy S
Sıfırladım tüm ayarları yeniden yaptım. Hiç bir değişiklik yok samsung telefonu servise bırakmam gerektiğini söylüyor
0 Likes
Duhannim
Active Level 8
Galaxy S
O zaman sorun tahmin ettiğimden daha büyükmüş efendim. Gerçekten çok üzgünüm... Cihazı servise bırakmadan önce yedeklemeyi unutmayın.
Saygılarımla
Rabel
0 Likes
zeynepzafer
Active Level 2
Galaxy S
Tşklerr
0 Likes
PoğaçamenTR
Active Level 7
Galaxy S
Reis farklı varyasyonları dene mesela Honista veya instafel yardımcı olabilir. (2side apk olarak yüklenebilir)(Bu bahsedilen uygulamalar, hem daha iyi optimizasyon sunar hem de daha fazla özellik ekler. Şahsen ben ikisini de kullandım ve Honista daha iyi)
0 Likes
MMa34
Active Level 7
Galaxy S
Instagram betaya katıl betasını yükle bide öyle dene bakalım
0 Likes
zeynepzafer
Active Level 2
Galaxy S
Tşk ederim öneri için dediklerinizi hep yaptım. Zaten beta yüklüydü acaba ondandır diye çıktım hiçbirşey farketmedi
0 Likes