cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Instagram Reels Donma Sorunu

(Topic created on: 04-05-2025 08:11 PM)
283 Views
ousmaned
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese iyi akşamlar. Son 2 gündür Instagram reels izlerken bir süre sonra telefon donuyor ve kendi kendine telefon kapanıyor. Instagram'ı silip yeniden yükledim değişen bir şey olmadı. 2 günde 8-9 kere yaptı bunu. Sorun cihazda mı yoksa uygulamadan mıdır? Ne yapabilirim?Cihaz S23

12 Comments
Galaxy S
One UI 7 ile düzelir bence hocam, zaten çoğu cihaz donuyor ama ilk kez S Serisi bir cihazın donma yaptığını görüyorum. Gelen güncellemeleri bence yapın.
0 Likes
ousmaned
Active Level 3
Galaxy S
Güncelleme yok. Forumda birkaç arkadaş daha Instagramda donma yaşamış tek değilim.
Galaxy S
Yakında gelecek güncelleme, bu ay gelir hocam. Güncelleme işe yaramazsa tekrar yazın.
0 Likes
Howkies
Active Level 4
Galaxy S
One uı 7 beta kullanıyorum aynı sorun bu gün 2 defa basıma geldi instagramdan kaynaklı bir sorun herhalde
Galaxy S
Belki de.
0 Likes
ousmaned
Active Level 3
Galaxy S
İşin ilginci Mart ayının başındaki Instagram apksını kurdum yine aynısı. Bakalım düzeltirler illa ki.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Bende bugünlerde aynı şikayetleri görünce girip bir deneyeyim dedim yarım saat baktım donma olmadı bende.
0 Likes
ousmaned
Active Level 3
Galaxy S
Valla bilmiyorum hocam 2 gündür Instagram kullanamaz oldum. Samsung servisle konuştum ayarları sıfırladı işe yaramadı.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Son yorumumdan sonra yaklaşık yarım saattir yine Instagram a girdim reels videoları izliyorum ama yine bir sorun yaşamadım.
0 Likes