melisaa06
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
AlperM34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-29-2021 07:52 PM in
Galaxy S
Sen bataryanın hızlı bittiğini iddia ediyorsun, Members Ekibiyse aksini iddia ediyor.
Members Ekibinin istatistiklerine bakılacak olursa bataryan gayet iyi çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim ben.
Members Ekibinin istatistiklerine bakılacak olursa bataryan gayet iyi çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim ben.
Solution
AlperM34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-29-2021 08:06 PM in
Galaxy S
Batarya performansı kullanım bazına göre(sadece Li-Po piller için geçerli) azalır. 2 yıl boyunca aktif bir şekilde çalışan batarya haliyle zamanla eski performansını kaybedecektir: Daha uzun bir kullanım süresi için bazı özellikleri devredışı bırakabilirsin veya orjinal batarya değişimi yapabilirsin.
4 Comments
Solution
AlperM34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-29-2021 07:52 PM in
Galaxy S
Sen bataryanın hızlı bittiğini iddia ediyorsun, Members Ekibiyse aksini iddia ediyor.
melisaa06
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-29-2021 07:59 PM in
Galaxy S
5000 batarya göre az 😄 ben 16 saat flan ekran süresi aliyidum 2 yılda düştü kapasite
Solution
AlperM34
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-29-2021 08:06 PM in
Galaxy S
Batarya performansı kullanım bazına göre(sadece Li-Po piller için geçerli) azalır. 2 yıl boyunca aktif bir şekilde çalışan batarya haliyle zamanla eski performansını kaybedecektir: Daha uzun bir kullanım süresi için bazı özellikleri devredışı bırakabilirsin veya orjinal batarya değişimi yapabilirsin.
cosmoxs
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-30-2021 11:36 PM in
Galaxy S
Bu sorun global bir sorundur a21s benimkide çok hızlı bitiyor normalde 2 gün falan gitmesi gerekiyor ama 15 saat gidiyor güncelleme de düzelecek diyorlar