cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hata raporu

(Topic created on: 05-29-2021 07:48 PM)
289 Views
melisaa06
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hata raporu gönderdim şarj hızlı bitiyor2 diye yanıt  j

Bu

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperM34
Active Level 8
Galaxy S
Sen bataryanın hızlı bittiğini iddia ediyorsun, Members Ekibiyse aksini iddia ediyor.

Members Ekibinin istatistiklerine bakılacak olursa bataryan gayet iyi çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim ben.

View solution in context

Solution
AlperM34
Active Level 8
Galaxy S
Batarya performansı kullanım bazına göre(sadece Li-Po piller için geçerli) azalır. 2 yıl boyunca aktif bir şekilde çalışan batarya haliyle zamanla eski performansını kaybedecektir: Daha uzun bir kullanım süresi için bazı özellikleri devredışı bırakabilirsin veya orjinal batarya değişimi yapabilirsin.

View solution in context

4 Comments
Solution
AlperM34
Active Level 8
Galaxy S
Sen bataryanın hızlı bittiğini iddia ediyorsun, Members Ekibiyse aksini iddia ediyor.

Members Ekibinin istatistiklerine bakılacak olursa bataryan gayet iyi çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim ben.
melisaa06
Active Level 8
Galaxy S
5000 batarya göre az 😄 ben 16 saat flan ekran süresi aliyidum 2 yılda düştü kapasite
Solution
AlperM34
Active Level 8
Galaxy S
Batarya performansı kullanım bazına göre(sadece Li-Po piller için geçerli) azalır. 2 yıl boyunca aktif bir şekilde çalışan batarya haliyle zamanla eski performansını kaybedecektir: Daha uzun bir kullanım süresi için bazı özellikleri devredışı bırakabilirsin veya orjinal batarya değişimi yapabilirsin.
cosmoxs
Active Level 3
Galaxy S
Bu sorun global bir sorundur a21s benimkide çok hızlı bitiyor normalde 2 gün falan gitmesi gerekiyor ama 15 saat gidiyor güncelleme de düzelecek diyorlar
0 Likes