cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hatırlatıcı eklenmemesine rağmen Hatırlatıcı Gelmesi

(Topic created on: a week ago)
95 Views
NicholasVanOrton
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba . Galaxy S21Fe telefon aldım. Birkaç gündür kullanıyorum. Sadece Twitter ve Instagram yüklü. Telefona kendi elimle herhangi bir hatırlatıcı eklemedim hatta o uygulamalara hiç girmediğim halde bu sabah kilit ekranını açmak için telefonu elime aldığımda "çiçekleri sula" şeklinde bir yazı vardı. Tamamla dedim, takvime baktım böyle bir hatırlatıcı eklenmiş görünüyor. Gecenin ilk saatlerinde de yoktu, sabah gördüm. Daha önceki android telefonumda bir hacklenme olayı yaşamıştım. Ortam dinlemeleri de yapılmıştı.**bleep** her türlü önlemi düşündüm. Bana takıntılı biri var. Yine böyle bir durum mu sözkonusudur? Yoksa olabilecek bir şey mi?

0 Likes
4 Comments
xidd
Active Level 4
Galaxy S
ben de aynısını yaşamıştım neden olduğunu anlamadım sildim sonra o hatırlatıcıyı
NicholasVanOrton
Beginner Level 3
Galaxy S
Merhaba. Size gelen hatırlatıcıda da "çiçekleri sulayın" mı yazıyordu ? Ben Galatasaraylıyım sosyal medyamda "şampiyonluk sabahı balkondaki çiçekleri sulayıp, kahvemi içeceğim" gibi bir mesajım var geçen yıldan. Bu sabah da şampiyonluk sabahı yine aynı kişi hackledi/hacklettirdi de kasten mi bunu yazdı diye düşündüm ister istemez. Zira hackleyince hissettirdiği yöntem hep bu oluyor.
Cevabınız için de çok teşekkür ederim.
0 Likes
xidd
Active Level 4
Galaxy S
evet çiçekleri sulayın yazıyordu hacklenme gibi bi durum olduğunu sanmıyorum belki de yanlışlıkla Google asistan ile hatırlatıcı kurduk
NicholasVanOrton
Beginner Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim. Şimdilik **bleep** sorunu yok gibi gözüküyor o zaman. Gmail yeni ve hiçbir yerde kullanmıyorum, açmıyorum, şifresi çok uzun ve sembollerle karışık, kaspersky premium var, bilmediğim mesajları açmıyorum, tüm mesajlarda linke tıklamıyorum, diğer hackli telefondan bir dosya bile almıyorum. WhatsApp da otomatik indirme kapalı. Bütün bunları bir şekilde aşabiliyorsa öyle bir yöntem varsa sızmak için zaten yapacak bir şeyim olamaz. Ya umursamamam ya da akıllı telefon kullanmamam gerekir :) Tekrar teşekkürler.