cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Harici bir uygulama ile yapılan Dynamic island bildirimi

(Topic created on: 05-01-2024 08:24 AM)
618 Views
Serdar09
Active Level 4
Options
Galaxy S
Bu uygulamaları kullananlar var o tecrübelerini nelerdir?
9 Comments
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Google playde mevcut.ama stabil değil çoğu ozellikleride ücretli olur
0 Likes
Serdar09
Active Level 4
Galaxy S
Dynamic spot uygulaması en stabil şuan
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
O biraz iyi aynen..ama yindede kısıtlı hep ucret istiyorlar
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Evet ben de onu kullanıyordum 2 yıl önce, ilk çıktığı zaman ucuzdu satın almıştım. O zamanlar iyiydi, hoşuma gidiyordu. Beta kaydı yaptırmıştım. Sürekli güncelleme geliyor ve yeni özellikler ekleniyordu. Dynamic Island benim de hoşuma giden bir özellik. Merakın varsa dediğin gibi en güzel uygulama bu. İstersen indirebilirsin. 2 yıl önce hoşuma gidiyorsa şimdi daha neler neler eklenmiştir 😊
0 Likes
Serdar09
Active Level 4
Galaxy S
Şuan kullanıyorum şarj falan yemiyor pek tek takıntı instagramda hikaye falan bakınca müziği duraklatıp devam ettiği için yukarıda müzik kontorülünü açıp kapatıyor
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
liteapkden apk indirebilirsin bütün özellikler acık virüs falan birsey yok 👍
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Dynamic Spot kullandım a2zapk sitesinden ücretsiz premium halini indirdim. Uygulamada üç şey hoşuma gitti, müzik veya ses oynatıldığı zaman kamera etrafında animasyon oynuyor, kameranın üstüne basılı tutunca ss alıyor ve kameranın üstüne tıklayınca 6 tane kısayol uygulaması atıyabiliyorsun. Şarjı da tüketmiyor diyebiliriz. Bildirim görünüşü açısından hoşuma gitmedi.
Serdar09
Active Level 4
Galaxy S
Ama bildirim kısmında bile en kısa yoldan cevaplayabidiğin uygulama
Yanıtlaya bastığında direk klavyede açıyor diğerleri açmıyor
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
O özellik bana lazım olmadığı için kullanmamıştım zaten WhatsApp, Instagram bide mesajlar uygulamasını orjinal bildirim kısmından da mesaj gönderebiliyorsun.