Resolved! Solved

Original topic:

Hard reset

(Topic created on: 05-01-2025 05:30 PM)
167 Views
zaferdertli
Active Level 7
Options
Galaxy S

Herkese merhaba bi sorum olacak hard reset olayı nedir? Samsung hesabım güncel ve yedekleme aldım.bu işlemi yapsam tekrar giriş yapsam tlf reset yapmadan önceki ayarlarına vs döner mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

14 Comments
Solution
muhmak
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme öncesine bu şekilde dönmez,ancak Odin veya Frija gibi programla yapabilirsiniz,Hard reset,mevcut güncelleme kalır, ayarlar uygulamalar sıfırlanır,bir nevi güncellenmiş haliyle sıfırlanmış olur
0 Likes
zaferdertli
Active Level 7
Galaxy S
Güncelleme öncesi derken resetten önceki ayarlarımdan bahsettim malum tlf ayarları müzik sesi vs
0 Likes
Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
hocam samsung cloud uygulama ve ayar yedekleme var hard resetten sonra samsung clouddan geri getirebilirsin ayarları uygulamaları bir bakın
Solution
muhmak
Active Level 6
Galaxy S
Reset yaparsanız bir şey olmaz ama Hard reset yaparsanız bütün ayarlarınız dosyalarınız gider ama yedek aldığınızı söylüyorsunuz,oradan bunları geri ÿükleyebilirsiniz
0 Likes
zaferdertli
Active Level 7
Galaxy S
Geri yükleme yapsam bütün ayarlarım aynı haline döner diyorsunuz öncelikle bilgi için teşekkür ederim.peki bu güncelleme yaptıktan sonra hard reset gerkli mi sizce?
0 Likes
Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Hard resette telefonu ilk kutusundan çıkardığınız şekle döner herşeyi 0'dan kurarsınız eğer telefon ayarlarını uygulama düzenini vs kapsayacak şekilde(samsung cloud ve switch) yedek aldıysanız reset sonrası bu yedeği kurunca telefon eski haline döner ancak uygulamalardaki hesapları tekrardan girmeniz gerekir telefonda daha fazla alan olur eğer kasıyorsa telefonu biraz rahatlatır.
0 Likes
zaferdertli
Active Level 7
Galaxy S
Çok teşekkür ediyorum one uı 7 güncellemesini yapınca bu işlemi yapmak gerekli mi peki
0 Likes
Solution
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Yani size kalmış eğer güncelleme sonrası cihazınızda bir sorun yoksa gerek yok bu işlemi yılda veya 2 yılda 1 kez yapmak yeterli🙏
Solution
Freshmaker
Active Level 6
Galaxy S
Hard reset ile telefon yeni satın aldığınız hale dönüyor.Bilgisayara format atmak gibi.Herşey siliniyor.Açılışta "hadi başlayalım " ekranı çıkar.gmail adresi,wireless şifresi girip adım adım kurarsınız.Telefona samsung üyelik bilgilerini yeniden giriş yaptığınızda Samsung server dan yedeğinizi,ayarları ,uygulamaları geri yüklüyor.Ben daha çok Samsung smartswitch programı ile kendi bilgisayarıma yedek alıyorum.Whatsapp kullanıyorsanız sohbet yedeklerini alın kendi menüsünden.Smartswitch whatsapp yedeği alamıyor.Samsung hesabı da muhtemelen whasapp yedeği alamıyordur.
0 Likes