cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hafıza yükseltme

(Topic created on: a week ago)
27 Views
SATHERION
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bazı cihazlarda yedek parça değişimi ile hafıza yükseltme işlemi yapılıyor, ben büyük cihaz kullanmayı sevmediğim için s24 kullanıyorum, bu cihaza da hafıza yükseltme işlemi yapılıyor mu, bilginiz var mı, şu an 128gb iş görüyor ama yükseltmeyi de düşünüyorum daha sonrasında, eğer olmuyorsa yine o saçma sapan büyük telefonlara geçeceğiz gibi.

9 Comments
Galaxy S
S24'ün 256 gb versiyonu da var büyük cihaza geçmenize gerek yok. İşlem hakkında bilgim yok.
0 Likes
SATHERION
Active Level 3
Galaxy S
256 da iş görür ama bu sefer o maliyeti vermişken yeni cihaz alınır yani sadece hafıza yükseltme bedeline bunları yapanları gördüm ama samsungta işe yarıyor mu bilmiyorum
0 Likes
Galaxy S
merhaba. 
günümüz amiral gemisi telefonlar artık hafıza kartı desteği kesilmiş ve video fotoğraf boyutları gerçekten çok yüksek. buna karşın çevrimdışı ve çevrimiçi ücretsiz depolama alanı nasıl sağlanabilir sizce? çevrimiçi olanlara çok gğvenmiyorum ben zaten çevrimiçi ücretsiz verip sonra ücretli hale getiriyorlar ve bunları yğkleyip indirmek için yüksek hızda internet lazım ve 3. sınıf ülke olduğumuz için bunlardan mahrum kalıyoruz. çevrimdışı bildiğiniz bir yol var mı?

2.si bence bideo ve fotoğraflar kalitesi bozulmadan boyutları küçültmek mümkün olabilir özellikle videolar için mümkün olmalı bence var mı bunun için bildiğiniz bir yöntem?

0 Likes
Galaxy S
Harici SSD alın.
Galaxy S
mantıklı ama 1 tb destekliyor mu s24u bilmiyorum ki
0 Likes
Galaxy S
S24U 1TB olarak geliyor ama harici SSD'yi telefona takmayın. Telefondan bilgisayara atın oradan da SSD'ye atın
Galaxy S
telefona 500gb takıyorum sorun mu yaratır?
0 Likes
Galaxy S
Bilgim yok sorun olmadıysa olmaz 😊
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
m12 için 400gb kart aldım,300gb dolu,156 yüklü uygulama var ve hiçbir sorun yaşamadım😊
0 Likes