cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HDR video renk bozukluğu

(Topic created on: 03-08-2024 04:19 PM)
962 Views
ulasch0
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba. Telefonumda HDR10+ şeklinde videolar çekerken 'galeri' uygulamasında çok güzel görünüyorlar. Ancak WhatsApp'da videoyu başkasıyla paylaşınca renklerde bozulmalar oluşuyor. Bunun sebebini ve çözümü bilen var mı? 
18 Comments
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Ne anlatıyon kardeşim dediğimle ne alakası var?
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Altta paylastığına atıfta bulunuyorum kardeşim. HDR her ortamda kullanılmaz diye. WhatsApp Kaliteyi zaten mecburi bozuyor yapabileceğin bir şey yok. 👍
Güzel okursan anlarsın.
0 Likes
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Hangi ortamlarda kullanılır sevgili kardeşim 🤨
Onu da söyle de bilgilenelim. Galiba söyleceğin ortamlarda kullanırsak WhatsApp 'renkleri' bozmadan göndermemizi sağlayacak videoları.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Şimdi kardeşim.

HDR10+ Modu Oto HDR açık olduğunda özellikle karanlık ortamlarda Neon benzeri ışıklar olduğunda O ışığın rengi Farklı veya soluk gözükebilir.

Demek istediğim Bir ortamda fotoğraf çekince eğer en uygun fotoğrafı çekmek istiyorsan Bell Başlı Ayarlar Önemli.

HDR Açık olup olmadığı veya Camera Asistan Modu,(Açıklık, Fotoğraf Düzeltme, Renk Yumuşatma Vb.)

Bunlar önemli diyorum, WhatsApp için yapılacak bir konun yok. Sadece fotoğrafı attığında daha iyi ve düzgün gitmesine yardımcı olur. Bu anlamda dedim.

Daha sakin ve Sinirsiz okursan,
daha iyi olur kardeşim 😊
Amacım yardımcı olmak.
0 Likes
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Hocam benim sorunum WhatsApp'ın videoların rengini bozması. Ama sen hdr videonun nerede çekilmesi gerektiği hakkında bir şeyler söylüyorsun. Sorunuma yardımcı da olmadı 😇😇
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Cümle içinde Söylüyorum ya kardeşim. Bu renk bozulması olabiliyor.
Tam nasıl mesela?
Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bir çözümü de yok. WhatsApp ayarlarına da baktıysan.

En fazla WhatsApp silip tekrar yüklemeniz önerebilirim. Hdr'i önerme sebebim Daha düzgün bir Fotoğraf Paylaşımı için yardımcı olabilir diye söyledim. Bu sefer anladınız Umarım 😊
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Bir çözümünü bilmiyorsanız hiç yanıt da vermeyebilirdiniz hocam. Çünkü HDR'ın özelliklerini veya nasıl kullanıldığını sormadım ben
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anlıyorum kardeşim. 😊

İşine yara Manasında Söyledim yinde de sen bilirsin.

WhatsApp konusnda Ya cihazdan kaynaklı yada Sürümünden kaynaklı bir sorun.

Silip yüklemeyi deneyin. Belki fayda sağlayabilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yalnız whatsapp'ta yaşadığınız bir şeyse sorun ondadır