- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar.
İbb nin hotspot ile bağlantı kurdugumda şu hatayı alıyorum
HATA 310- Android 10 SM-G965F build/qp1a.190711.020 - v14.4.1
Bu hata da cihaz ile ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor lütfen birisi bana bunun nasıl çözüleceği hakkında bir fikir veya bir çözüm önerebilir mi ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 02:23 PM in
Galaxy SMerhaba 4hmetyildirim,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:49 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 12:03 PM in
Galaxy SDns kullanmıyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 10:07 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 12:03 PM in
Galaxy SEvet malesef hotspot baglantısı yapmak istedigimde aldıgım hata bu ve çıkan bu version güvenlik versionu ile ilgili sanırım bu hatayı arrattıgımda hep bir version ile ilgili yazılar cıkıyor.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 02:23 PM in
Galaxy SMerhaba 4hmetyildirim,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD