Original topic:

Guncelleme 🤣🤣

(Topic created on: 10-17-2025 10:23 PM)
313 Views
Burchina
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Yav guncelleme niye gelmedi.. Samsung pişmanlık 

O kadar para veriyoruz 
Elmaya gececem günü gunune veriyor..ben dalga geçiyorum adamda başka markaya geçebilirsiniz diyor 🤣
Guncelleme gelmedi ya .acile kaldiracaklar beni fenalasiyorum 🤣

12 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Pazartesi gelmiş olur 21FE cihazınız galiba gelmezse şaşırmayın samsung bu 😂
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Ama hatasız stabil bir şekilde gelir inşallah :))
user619397
Active Level 9
Galaxy S
ben zaten iphone 17 gectim suan evdeki eski one uı 1 li telefondan giriyorum membersa arada samsungun acı haline bakmak için. o değilde bu zamana kadar samsung kullandığıma inanamıyorum cidden iphone super biseymis kurulum yaparlen bile o hızına hayran kaldım doğrusu ve liquid glass tasarımı bomba gibi olmus cidden. iphone ve samsung arasında kalan arkadaslarım hic dusunmeyin derim🙏
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S

Şuan iyi 120hz daha yeni geldi 2026 gireceğiz geçmişten bu güne iphone kullansaydınız çok iyi anlardınız ben şahsen iphone 5 den beridir apple fanıydım taki iphone 15 e kadar **bleep** dedim yıl kaç olmuş hala 60hz samsunga geçtim uzun bi süre apple geri dönmem ama dönerim çünki çoğu anım icloud da

user619397
Active Level 9
Galaxy S
Bilmiyorum ama şunu soylemeliyim ki 60hz apple ın animasyonları 120hz samsunga göre kat ve kat süperdi ama hız konusunda asırı ortadaydı yavaslığı zaten. ama eski s24+ ım da 120hz di suanki 17 de 120 hz ve bana suan sanki kullandıgım samsung 60hz miş gibi geliyor artık. ama yerinizde olsam geri apple geçerdim ama sizin kararınız tabi
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Teknik olarak 60hz 120hz gibi hissetirmesi imkansız
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Ki bende yıllarca deneyimledim
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Ama ilerde mecbur geçicem anılarım iclouda kaldı değişiklik olsun diye samsunga geçtim zaten
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Mesela ben apple lansmanı izlemştim hani bu iphone tokuşturunca bilgiler geliyor ya ikinizinde birbirinize adamlar bunu new new new diye bahsettiler yav samsung bunu S3'den itibaren getirtti yani bir tık insan yiyorlar o bahettiğim 120hz konusu 2020 de bile çoğu android orta segmentte vardı bu en çok sinirlendiğim oldu