cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Fotoğraflar arka planda yedekleme yapmıyor

(Topic created on: 06-07-2024 10:59 AM)
825 Views
xFlow
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba, Google One üyeliğini Google Fotoğraflar uygulaması fotoğraflarımı yedeklesin ben de telefonumda yedeklenilen fotoğrafları silip yer açayım diye aldım. Önceden arka planda uygulama çalışmasa bile yedekleme yapıyordu ancak son birkaç aydır yedeklemeyi arka planda hiç yapmıyor, ekranda açık tutunca da bazen yapıyor. Yedekleniyor yazmasına rağmen yedeklemeyi yapmıyor. Kalan öğe sabit, açılacak yer yani silinebilecek öğelerin boyutu sabit oluyor.
Arka planda herhangi bir kısıtlama göremedim uygulama istese sorunsuz çalışabilir, internet erişimine engel de koymamışım gördüğüm kadarıyla; sorunu nasıl düzeltebilirim? Desteğe yazdım birden fazla kez ancak işe yaramadı. Telefonum S22 ve telefonum ile uygulamanın sürümü güncel.
0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
mobil veri ile yedekleme seçeneği aktif mi?

View solution in context

Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba peakster2,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
mobil veri ile yedekleme seçeneği aktif mi?
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
Hayır, değil.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
mobil ile yedekleme seçeneğini açarsan wifi bağlı değilken de yedekler, yoksa yedeklemez. ayarlardan Aç
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ama ben wifiye bağlı iken de yedeklemiyor
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
senkronizasyon açık olduğunu varsayıyorum,
halen yedekleme yapmıyor ise önbellek ve veri sildikten sonra uygulamayı tekrar yapılandırın, gerekli izinleri verip uygulamalardan hesaplarım menüsünü kontrol edin, eşitlemeleri açın. cihazı kapatıp açarak deneyin.1717928709718.jpg
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
Kusura bakmayın geç cevap için, dediklerinizi yaptım. Birazdan test edip dönerim.
Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba peakster2,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD