cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

🌐👇| Google Chrome daha fazla yapay zeka desteği alacak

(Topic created on: 05-09-2024 06:14 PM)
359 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

image

Google, Chrome tarayıcısındaki tipik ve standart görevleri kolaylaştırmaya yardımcı olacak yeni yapay zeka özellikleri üzerinde çalışıyor. Bunlar, sekmeler ve arama gibi alanlarda devreye girecek.

image

GoogleChrome tarayıcısını yapay zeka özellikleri ile zenginleştirmeye devam ediyor. Firma, geçtiğimiz haftalarda adres çubuğunda @ yazıp Gemini ile sohbet başlatmaya yarayan bir özelliği devreye almıştı. Şimdi ise Chrome’daki tipik ve standart görevleri kolaylaştırmaya yardımcı olacak yeni yapay zeka özellikleri üzerinde çalışıyor.

Chrome için daha fazla yapay zeka özelliği yolda

Google Chrome’un mühendislik direktörü Adriana Porter Felt, bir süre önce verdiği demeçte günlük olarak tarayıcıda yapılan tipik eylemleri (sekmeleri kullanmak, Arama'yı kullanmak, dokümanları kullanmak, web sayfalarını okumak) biraz daha kolaylaştırmak için yapay zeka teknolojisini nasıl kullanacaklarını araştırdıklarını söyledi.

Şimdilik hangi özelliklerin geleceği net değil ancak testler ve bu konudaki araştırmalar sürüyor. Aktarılanlara göre Google ekibinin karşılaştığı en büyük zorluk aynı girdinin her zaman aynı çıktıyı ürettiğinden emin olmak. Bilindiği üzere üretken yapay zeka bu şekilde çalışmıyor. Adriana, bu zorlukla nasıl başa çıkıldığını birkaç ay önce kullanıma sunulan sekmeleri gruplama özelliğiyle örneklendiriyor. Google, bu gruplandırmalarda emojileri kullanıyordu. Ekip, uygunsuz bir emoji seçmemek için yapay zeka üzerinde ince bir çalışma yapmak zorunda kalmış.

Kullanıma alınan ve alınacak olan diğer yapay zeka tabanlı özelliklerde de bu tip zorluklarla karşılaşıldığına değiniliyor. Google, bu tip sorunları çözmek için genel olarak özellikleri belirli çerçeveler içerisine almaya çalışıyor. Böylece herkesin tam olarak aynı olmasa da benzer sonuçları alması sağlanacak. Google geçtiğimiz haftalarda yapay zeka tabanlı tema oluşturma, yapay zekalı yazmama yardım et özelliği ve sekme düzenleyici özelliklerini M121 sürümüyle ABD’de devreye aldı

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
eline sağlık

View solution in context

Solution
Galaxy S
Emeğine sağlık

View solution in context

Solution
Galaxy S
Yalnız Chrome a Bing Yapay zeka desteği geldi Microsoft deep search ayrıntılı arama ile derin arama yaparak daha fazla sonuç alabiliyorsun 😊1715270595557.jpg1715270595617.jpg1715270595655.jpg1715270665217.jpg

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Emeğine sağlık

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
tesekürler🙏🥰

View solution in context

8 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
eline sağlık
Solution
Galaxy S
Emeğine sağlık
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy S
Gemini Gelicek Zaten Google Asistan Hem Gemini Hem Asistan Olacak
Solution
Galaxy S
Yalnız Chrome a Bing Yapay zeka desteği geldi Microsoft deep search ayrıntılı arama ile derin arama yaparak daha fazla sonuç alabiliyorsun 😊1715270595557.jpg1715270595617.jpg1715270595655.jpg1715270665217.jpg
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy S
Aynen bende diyom yapay zeka mi gelcek güncelleme meğer klave özeliği oldunu öğrendim
Galaxy S
Evet ben de yeni keşfettim şaşırdım hatta Microsoft ile nasıl işbirliği yapmış diye
0 Likes
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Emeğine sağlık
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
tesekürler🙏🥰