cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gerçekten One UI 7'yi bekliyor muyuz?

(Topic created on: 02-06-2025 10:52 PM)
889 Views
Justemre
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar herkese selam. Az önce denk geldiğim instagram videosunu eklemek istiyorum. Gerçekten One UI 7 noktasında evet heyecanlıyız ama bu kadar cihaza gerçekten stabil bir şekilde gelebilecek mi bakacağız doğrusu. Videoyu link olarak ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum. 

30 Comments
Ugurify
Active Level 3
Galaxy S
Bu tarz videolar genelde karalama üzerine bilinçli olarak yapılıp mizah veya shitpost tarzı içerik üreticisi diyebileceğimiz sayfalara malzeme olmaktadır. Videodaki ürünün teşhir ürünü olduğunu da göz ardı etmemek lazım. Sizce Qualcomm Snapdragon 8 Elite gibi güçlü bir işlemci bu şekilde bir deneyim sunabilir mi.
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Tabii ki son kullanıcı için stabil sürüm değil onun farkındayım ama bu bile büyük bir güncelleme için olumsuz bir durum sonuçta bakıp inanacak insanlar var
0 Likes
Ugurify
Active Level 3
Galaxy S
Bırakın iphone'cu tayfa orda takılmaya devam etsin. Biz samsungdan razıyız 🫡
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam aynı anda vermiceklerse versinler s24e niye bekletiyolar diye sorarlar adama öncelikle 😂 yarın gelmesse 1 ay daha gelmez size diyim
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Ahahahaha valla yarın da gelmezse İphone'a dönüyormuşuz
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
İphone 17 120hz çıkarsa acımam geçerim 😂 ama benim geçme sebebim bixby yüzünden olur !
0 Likes
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Bixby ayrı rezillik hocam. Bak duştayım hepimizin başına gelmiştir. Ulen şarkı değiş demek bir teknolojik ürün için bu kadar zor olmamalı. Ya İngilizce de derim sorun değil ama önceden Siriye çok alıştığım için büyük eksikliğini hissettim yalan yok. Valla bixby beklerken Geminiyi övdüler bakalım
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam telefonda asistan ile cevapla özelliği var answer diyince aramayı açması lazım her açıdan denedim sülalemde ve çevremde kim varsa herkese söyllettim bir türlü kabul etmiyo hayır eskiden kilidide bixby açıyodu artık onuda yapamıyo gemini de pek profosyenel durmuyo
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yarın gelmeyecek zaten
0 Likes