cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gelen aramadaki kişinin resminin tam ekran çıkması

(Topic created on: 06-01-2023 07:22 PM)
5305 Views
1272
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arayan kişinin resmi tam ekran çıkmıyor tam ekran nasıl yapabilirim Daha doğrusu oluyor mu Teşekkür ederim Samsung Galaxy s20 Plus

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Ayarlar arama bölümünden arama arka planı yazın ve oraya girin Sağ altında arka plan yazar oraya girin Sağ yukarıda Artı işaretine girin galeriden seç'e girin ve istediğiniz kişinin resmini ekleyebilirsiniz

Teşekkürler iyi akşamlar dilerim

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Solution
Galaxy S
Merhaba

Ayarlar arama bölümünden arama arka planı yazın ve oraya girin Sağ altında arka plan yazar oraya girin Sağ yukarıda Artı işaretine girin galeriden seç'e girin ve istediğiniz kişinin resmini ekleyebilirsiniz

Teşekkürler iyi akşamlar dilerim
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam bu ayarda her arayanda aynı resim çıkmıyor mu?
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Yani bu ayarda her arayanın kendi resmi tam ekran çıkmaz, seçilen fotoğraf kim ararsa arasın aynı resim çıkar
0 Likes
1272
Active Level 2
Galaxy S
Bu arkadaş zaten yanlış anladı galiba Ben arayan kişinin resmi çıksın istiyordum ne tam ekran olarak Ama o arkadaşın söylediğinde arka plan resim olarak çıkıyor
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam rehberden bir şahsın üzerine tıkla ve düzenleye gir, (kalem işaretine basarak)
Daha sonra aşağıya in, hatta bir tık daha aşağıya in ve orada arama arka planına gir, buradan şahsın fotoğrafını seç ve kaydet.
Aşamaları görüntü olarakta atarım buradan istersen
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Bu şekildeScreenshot_20230601_220958_Contacts.jpgScreenshot_20230601_221020_Contacts.jpgScreenshot_20230601_221117_Contacts.jpg
0 Likes
1272
Active Level 2
Galaxy S
Evet doğru o arka planda resim olarak kalıyor Ben arayan kişinin resmini tam ekran çıksın istiyorum mesela senin sen beni aradın senin resmin tam ekran çıksın istiyorum Ali aradı Veli aradı **bleep** etmez Kim ararsa herkesin ayrı ayrı resminin çıkmasını istiyorum var bir resim çıkıyor ama küçük Ben tam ekran çıkmasını istiyorum O da herhalde bu şu an bu telefonda yok galiba
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Üst tarafta dediğimi uygularsan tam ekran olarak çıkar foto
0 Likes