cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Geç bildirim gelmesi/hiç gelmemesi

(Topic created on: 02-11-2025 06:35 PM)
565 Views
anldrk
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar iPhone dan S25 Ultra ve watch 7 ye geçiş yaptım. Hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum. Öncelikle telefondan çok memnunum. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Bazı uygulamalarda çoğunlukla instagram ve işcep te bildirimler ya geç geliyor ya ekranı uyandırınca geliyor yada uygulamaya girince geliyor. Konu ile alakalı destekle de görüştüm onlarda inceledi bildirim ayarlarımda ve izinlerde bir sıkıntı yok. Fakat çözümü bulamadım. Saatte de bildirimler yine bazı uygulamaların (aynı uygulamalar) bildirimi geliyor fakat uyarıcı bir şey olmuyor. Yani ses veya titreşim çalmıyor.

12 Comments
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Uygulama ayarlarında bildirim ayarları var orayida kontrol edermisin
0 Likes
anldrk
Active Level 1
Galaxy S
Merhabalar şimdi bir daha kontrol ettim orada da bildirimler açık
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Valla aklıma başka birşey gelmiyor , resimdeki gibi değilmi tüm ayarlar 1739289362085.jpg
0 Likes
anldrk
Active Level 1
Galaxy S
Evet resimde belirttiğiniz gibi ayarlar. Sanırım sorun telefonda değil de uygulamaların telefonum için olan optimizasyonunda diye düşünmeye başladım. Tabii android tarafında uygulamaları telefon marka ve modeline göre optimize ediyorlar mı bir fikrim yok 😁
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen öyle, android tarafı biraz öyle maalesef
0 Likes
anldrk
Active Level 1
Galaxy S
Yeni konu açmamak için bir soru daha sorsam size. Mesela galeride fotoğraf paylaşacağım zaman altta önerilen kişiler vs çıkıyor bunu kapatmanın yolunu bulamadım. İnternette araştırdım ama belirtilen ayarlar yolunda öyle bir seçenek yok.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Saate Pil ayarlarından tasarrufa alınan uygulamaları silin
0 Likes
anldrk
Active Level 1
Galaxy S
Merhabalar dediğiniz şekilde kontrol ettim tasarrufa alınan uygulama bulunmamakta.
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Hocam merhaba, ben de uzun süredir Galaxy Watch 6 Classic ve S24+ kullandım. Şu anda da S25U ya geçtim. Emin ol kullanıcının yapabileceği çok az şey var. Sorunun sebebi Android'in saat yazılımı olan WearOS ve telefon arasındaki iletişim. Yazılımcı falan değilim ama kullanıcı deneyimimden çıkardığım şu ki, WearOS'in ve Android'in bir sürü uygulama parçacığına sahip olması akışkan kullanıcı deneyimini baltalıyor. Bu sorunu da biz çözemeyiz, Google ve Samsung çözmekle mükellef.
0 Likes