cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s24 ultra ısınma sorunu

(Topic created on: a month ago)
499 Views
rabia50
Active Level 2
Options
Galaxy S
Telefonu 4 gün önce aldım daha eve gelirken arkası ısınmaya başlamıştı önemsemedim. Uygulama indirirken, telefonu açıp kapatırken, kamerayı açarken bile yani en ufak şeylerde telefonun bu kadar yanması normal mi? Okuduklarım 10 gün içinde ısınması oturur diyor bilemiyorum gerçekten psikolojim bozulmuş durumda bu telefonu daha önce kullanıp bunları yaşayan varsa ya da konuyla alakalı bilgili birisi varsa cevap verirlerse çok memnun olurum 🙏🙏
0 Likes
30 Comments
HkN06
Active Level 6
Galaxy S
Sarj bi süre kullanınca biraz düzelirde ısınma ne alaka aşırı bi ısınma varsa servise götür ısınma düzelen bişey değil
0 Likes
rabia50
Active Level 2
Galaxy S
Açıkçası servise götürünce değişmeyeceğinden ya da daha kötü geleceğinden korkuyorum zaten garanti kapsamında ama bilmiyorum umarım o duruma gelirsem yenisiyle değiştirirler
0 Likes
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu yeni aldığımda ısınma sorunu birkaç gün benimde oldu hatta şarj bile beklediğimden az dayanıyordu ama birkaç gün kendine geldi benim tavsiyem 2-3 gün daha bekleyin telefon umarım kendine gelicektir.(telefon için hayırlı olsun Bu arada)
0 Likes
rabia50
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim içimden bir his düzelmeyecek diyor çünkü ufacık şeyde telefonun üst kısmı ısınmaya daha sonra yayılmaya başlıyor ama umarım düzelir:(
0 Likes
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy S
Ne yazık ki, eğer sorun düzelmezse, servise götürmekten başka çare kalmıyor. Sıfır bir telefon almış olmamıza rağmen bu tür sorunların yaşanması gerçekten üzücü. Cihazlarında sorun yaşayan kullanıcı sayısı azımsanamayacak kadar fazla. Umarım bu durumu düzeltirler ve insanları servislerle uğraşmak zorunda bırakmazlar.
0 Likes
rabia50
Active Level 2
Galaxy S
Umarım.. gerçekten çok büyük beklentilerle aldım pişman olmak istemiyorum. Sizin cihazınız da benimkiyle aynı mıydı acaba ?
0 Likes
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy S
Evet sizinki ile aynı
0 Likes
rabia50
Active Level 2
Galaxy S
Düzeleceğine dair umutlandım biraz daha olsa 😅 bekleyelim bakalım inşallah düzelir..
0 Likes
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy S
"Keşke 'Düzelmezse beni bulun' diyebilseydim ama forumda okuduklarımdan sonra kesin bir şey söylemek zor. Ancak, benim cihazım toparladı. Sizin cihazınız da yeni olduğundan, biraz zamana ihtiyacı olabilir. Umarım sorun kısa sürede çözülür."
0 Likes