cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s20 fe

(Topic created on: 04-18-2025 12:46 AM)
66 Views
efezorlu
Active Level 4
Options
Galaxy S

Gencler bu mükemmel telefonda pubg oynarken ekran anlaşılacak kadar gec dönüyor ve bu alışılmıycak bi durum böyle bi mükemmel ekranda nasıl böyle bişey olur anlamış değilim bide normalde bişey yok sadece pubg de oliyo

26 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Geç dönüyor derken ne demek istiyorsunuz anlamadım. Takılıyor mu demek istediniz?
0 Likes
efezorlu
Active Level 4
Galaxy S
Takılma değil ekran benim parmağımdan 1 sn fln gec dönüyor
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Telefonun hafıza durumu nedir? Yazılım olarak bakım yaptınız mı sıfırlama, önbellek temizliği vs. Bence cihazınız gereğinden fazla dolu olduğu için yavaşlamış olabilir. Eski cihazlar bile öyle değil. Note 9 um var onda rahat oynuyordum pubg yi.
efezorlu
Active Level 4
Galaxy S
Benim eski telefonum olan a24 geciş yaptım bu sorun yüzünden ve hayır cihazı sıfır aldım hic bir sorunu yoktur sadece pubg de yapıyor
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Sıfır aldıysanız samsungla iletişime geçin derim. Böyle olmaması lazım.
0 Likes
efezorlu
Active Level 4
Galaxy S
Ekrandan dediler ekranı değiştirdiler bu sorun devam etti yazılımdan dediler tekrardan yazılım attılar hala daha devam ediyo aslında bende yazılımdan şüpeliniyorum costom rom yapılsa düzelir belki ama parmak izi sorunu olsun diğer sorunlar olsun yapmak istemiyorum sence ne yapmam lazım
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hayır hocam. Cihazı yeni almanıza rağmen böyle sorunlar varsa değişim talep edin. Hakkınızı arayın sonuna kadar. Zaten ilk 6 ay içinde ürün bozuluyorsa değişim yapmak zorundalar. Ayrıca tamir yapmışlar ve düzelmemiş. İsteyin yenisini versinler. Ne zaman aldınız cihazı?
0 Likes
efezorlu
Active Level 4
Galaxy S
Nerdeyse bi 4 ay oldu öyle boşta duruyo sadece pubg oynamak için almıştım
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Söyleyin çekinmeyin hocam. Açıp youtube üzerinden en güncel s20 fe oynanış videolarına bakın. Farklı işlemcileri var mı bilmiyorum ona göre bakıp araştırın. Kötü cihaz değil elinizdeki ve bence değişim istemek yanlış olmaz. Ama yeni alınmış olup neden boşta duruyor çözemedim yani kullanmak için almadınız mı?
0 Likes