cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 4 One UI 6 Yorumlarım

(Topic created on: 2 weeks ago)
263 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Güncellemeyi yükledim ama wow bir değişiklik yok keşke biraz değişiklik olsaydı. Onu geçtim 9 ay aradan sonra güncelleme veriyorsun 1 Ekim 2024 güvenlik eki ile verme bari. 

Eskiden arayüzde kasmalar oluyordu bir tık azalmış gibi geldi. Zaten samsung watchlarda bir gecikme takılma hep var anlamıyorum onu. 

Yeni Güç tasarrufu seçeneği güzel olmuş her şeyi kapatıp ekstra güç tasarrufu sağlayabiliyor saati kapatmadan. 

İki parmak ile çift tıklama olayı hoşuma gitti. Aynısı Apple watchlarda da vardı. Fotoğraf video vs çekmek için ideal 

Onun dışında pil konusunda yorum yapamam. Genel olarak çok beğenmedim ama orası ayrı. 

Son olarak One UI Watch 7 som güncellemesi olacak. Cihaz 2021 de çıktı ve 4 büyük güncelleme vaadi var samsung tarafından. 
19 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle takılma konusuna takılıyorum, en pahalısından ucuzuna hepsinde bir hantallık var akıcılık 4/10 maximum. İşlemciyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, aynı telefonalrında da olduğu gibi sistem ağır geliyor büyük ihtimalle, one uı'ı bi türlü hafifletemediler.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle öyle. One UI çok ağır bir arayüz o yüzden ağır geliyor. Telefonlarda da böyle çok fazla hizmet ve arka planda çalışan şey var. Tamamıyla hafif bir işletim sistemi yapmak çok mu zor sanki. Saf Android yağ gibi akıyor. Samsung çok fazla uygulaması var
ŞeyhmusA137F
Active Level 8
Galaxy S
Oneıuı 6 son daha almayacak
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
4 büyük güncelleme almayacak mı normalde? 2021 de çıktı 2025 son değil mi?
ŞeyhmusA137F
Active Level 8
Galaxy S
4 büyük güncelleme yapacağını açıklamadan ve cihazın 4 yılı doldu Normalde Samsung'un veri tabanda yani sisteminde her senenin Ocak ayında 4 yılı doluyor cihazların yani oneıuı 6 son güvenlik yaması Belki bir iki tane alır
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Doğrudur vallahi
TheHeisenberg
Active Level 7
Galaxy S
Senin mantığında daha 2. Senesinde o zaman, ocakta 3. Yılı olur, 2021'de çıkan cihaz, 4 yıl güncelleme sözü veriliyor, 2025'te 4. Yılına girecek, ama bu 4. Güncellemesini aldığı anlamına gelmez, OneUI 7 Watch güncellemesi, Galaxy Watch 4 serisi için son olacak.
ŞeyhmusA137F
Active Level 8
Galaxy S
Kardeşim yukarıda nediyorum bı bak samsumgun veri tabanı guncellme sisteminde her senenin ocak ayında cihazın senesi doluyor bu android tarafaındada oyle cihaz 2021 cıkıslı bu ocakta 4 yılı dolacak yani
0 Likes
ŞeyhmusA137F
Active Level 8
Galaxy S
Ayrıca Samsung Watch 7 ya da Watch 6 almanızı önermiyorum Samsung saatlerin hepsi aynı kasma donma var Onun yerine xiaomininkine bakabilirsiniz Zaten adam gibi güncelleme de vermiyorlar akıllı saatlere 8 ayda ve bazen bir yılda bir veriliyor